Usi culisante automate la GMB Constanta

Firma GMB Computers a fost inaugurata in anul 1991 dintr-o dorinta de a promova noile tehnologii software si hardware pe piata romaneasca urmand un set de valori bine stabilit si profesionalism.

Acestia si-au propus inca de la inceput sa ofere clientilor sai cele mai bune solutii si echipamente IT.

Cu sediul la GMB Constanta, un sediu nou infintat pentru a sarbatorii 20 de ani de la infintarea firmei, GMB a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri din Dobrogrea prin proiectele sale de infrastrcutra locala de internet, comunicatii, training-uri si servicii IT

Viziunea celor de la GMB Constanta este de a continua activitatile si proiectele din domeniul IT cu acelasi profesionalism si respect fata de clienti pe care l-au afisat in cei peste 20 de ani de activitate si de a respecta valorile umane si ale mediului.

Odata cu infintarea noului sediu al firmei, GMB Constanta a achizitionat de la KADRA o usa automata culisanta cu sistem de break-out menita sa faciliteze accesul controlat al angajatilor printr-o cale de acces stilat dar si sigura, sistemul de break-out permitand usii sa isi bateze canaturile pentru a ajuta la evacuarea persoanelor din cladire.

Gama de usi culisante oferite de KADRA permite instalarea usilor culisante cu o deschidere de pana la 4000 mm cu operator superior sau ingropat. De asemenea, instalarea unor usi speciale precum cele curbe, angulare, cu izolare termica sau break-out este posibila.

Pentru mai multe detalii despra gama KADRA de Usi culisante vizitati pagina produsului apasand pe butonul de mai jos!