Cele mai neplăcute expriențe la mall!

Cele mai neplăcute expriențe la mall!

Urmează weekend-ul și foarte mulți dintre noi vom merge, cu siguranță, la mall. Fie că mergem pentru a ne vedea cu prietenii la o terasă, să vizionăm un film sau pentru a face cumpărături, centrele comerciale ne atrag să petrecem din ce în ce mai mult timp liber acolo.

Unul dintre primele lucruri care ne indispun, încă la sosirea la mall, poate fi imposibilitatea de a găsi un loc de parcare. Iar dacă sistemele de ghidare din parcare sunt defecte și ne învârtim foarte mult în cerc, în sperața că vom găsi, într-un final, un loc de parcare, experiența noastră este cu atât mai neplăcută.

Pentru a putea satisface fluxul auto intens dintr-o parcare, trebuie alese sisteme inteligente de management al parcării, așa cum sunt soluțiile KADRA.

Sisteme de ghidare PGS

Aglomerația excesivă reprezintă un alt aspect deranjant, atunci când mergem într-un centru comercial. O experiență pe care ne-o dorim relaxantă, ca de “sâmbătă seara”, se poate transforma într-un factor de stres sau oboseală, din cauza agitației.

Igiena interiorului și serviciile de curățenie reprezintă unul dintre cele mai importante elemente pe care le avem în vedere atunci când intrăm într-un centru comercial. Curățenia precară ne atrage atenția, indiferent dacă o regăsim la toalete, food-court, la intrările principale, în zona de livrare marfă sau în parcare.

Siguranța este vitală atunci când ne aflăm într-un centru comercial. Blocarea liftului, întreruperea bruscă a alimentării cu energie electrică sau izbugnirea unui incediu sunt doar câteva dintre situațiile care pot declanșa panică și pot provoca pagube incomensurabile. Protecția la foc este primordială, iar preocuparea noastră pentru posibilitatea evacuării persoanelor în condiții de vizibilitate și respirație normale, precum și pentru blocarea răspândirii focului, ne-a determinat să aducem în portofoliul nostru sisteme sigure și eficiente de desfumare și evacuare, care dețin agremente tehnice pentru protecția la incendiu și respectă prevederile IGSU.

Sisteme break out, usi glisante, usi glisante automate, usi automate, usi culisante automate

Confortul este, de asemenea, deosebit de important, iar noi, ca vizitatori ai unui centru comercial, ne dorim să beneficiem de cele mai bune condiții, pentru o experiență de shopping cât mai plăcută. Aproape de fiecare dată când mergem într-un centru comercial, plecăm cu multe pungi de cumpărături. Având mâinile ocupate, ne-ar fi imposibil să deschidem ușa, fie și cu cotul, astfel că prezența unei uși automate este deosebit de importantă, indiferent de tipul de centru comercial în care ne aflăm.

Ce model de ușă automată trebuie ales, în funcție de particularitățile de construcție ale clădirii și de intensitatea traficului, ne pot îndruma inginerii KADRA.

Cele mai neplăcute expriențe la mall!

Sistemele de acces automat ne fac viața mai ușoară atunci când megem la mall, dându-ne posibilitatea să ne bucurăm mai mult de timpul petrecut la sesiunea de shopping sau la terasa de la ultimul etaj.