Cum putem crea o atmosferă primitoare în spital prin alegerea unor uși automate cu un design aparte?

uși automate, usa batanta automata, usa batanta, mentenanță uși automate


Uși automate KADRA – soluții moderne pentru orice tip de unitate sanitară, adaptate cerințelor de funcționalitate și siguranță.

Cu toți ne dorim, atunci când mergem înte-un spital, să găsim o atmosferă plăcută și primitoare, ca să nu ne mai simțim tensionați și să mai uităm puțin de problema de sănătate.

Spațiile medicale pot fi însuflețite prin alegerea unor culori vii pentru pereți și mobilier, prin optarea pentru un design minimalist al corpurilor de mobilier ori prin amenajarea cabinetelor astfel încât să creeze impresia unui spațiu luminos, aerist și relaxant.

Prima impresie se creează încă de la intrare, așa că se poate opta pentru uși automate adaptate traficului intens, care pot facilita accesul hands-free al pacienților cu bagaje ori al pacienților cu dizabilități. Ușile automate, care pot fi rotative, glisante sau batante, în funcție de nevoia proiectului, au și un rol funcțional foarte important, întrucât creează un flux controlat al persoanelor care intră sau ies din spital. Nu în ultimul rând, acestea limitează pierderile de temperatură.

Usi automate spitalul Gomoiu

Alegerea paletei coloristice –

– primul pas pentru un design creativ


Zona de recepție este, de asemenea, foarte importantă, iar îmbinarea creativă de culori și forme poate crea o senzație de relaxare pacientului. Culorile roșu, galben, albastru sau verde sunt tonuri îndrăznețe și care creează un efect de confort vizual.

Atunci când mergem la un spital, majoritatea ne-am lovit de problema de a găsi un loc de parcare la intrare. Poate fi extrem de deranjant atât pentru pacienți, cât și pentru aparținătorii acestora și pentru medici, iar această problemă poate fi rezolvată ușor prin alegerea unei soluții de management al parcării. Noi, KADRA, oferim astfel de soluții de management inteligent al locurilor de parcare, cu recunoaștere a numerelor de înmatriculare ale mașinilor, și care oferă posibilitatea de acces pe bază de abonament pentru personalul medical, respectiv acces pe bază de ticket pentru staționările temporare ale vizitatorilor.

parcari automate, sisteme de parcare, sisteme de parcare cu bariera

Soluții de acces automat corespund

exigențelor de design și funcționalitate

Cerințele estetice și de funcționalitate sunt din ce în ce mai mari și din partea medicilor, începând cu compartimentarea și mobilarea spațiului, care trebuie să fiecare mișcare făcută de medici și de asistente.

Iar pentru ca spațiul medical să satisfacă cerințele de calitate, ale noastre, ca pacienți, și ale personalului medical, soluțiile tehnice trebuie să corespundă criterii de siguranță și funcționalitate specifice. Spre exemplu, pentru sălile de operații și ATI, este nevoie de uși ermetice, de ferestre de transfer al instrumentarului, precum și de soluții care asigură etanșeitatea acestor spații cu atmosferă controlată.

De asemenea, pentru camerele de radiologie, trebuie montate uși speciale, cu protecție de plumb împotriva radiațiilor. Noi, KADRA, folosim cele mai mai înalte tehnologii pentru a îmbunătății și eficientiza traficul specific unui spital și de a administra accesul în funcție de cerințele proiectului. Siguranta și protecția sunt foarte importante într-un spital. Venim întâmpinarea nevoilor proiectanților, constructorilor și a beneficiarilor cu soluții de evacuare în situații de urgență, evacuare a fumului și protecție la foc, care pot fi personalizate în funcție de cerințe: dimensionare, coloristică, materiale de ultimă tehnologie și echipamente specifice spațiului medical. Prin fiecare proiect medical la care am colaborat, ne-am propus să creștem confortul și siguranța pacienților și personalului medical, prin soluții de acces fiabile, eficiente și care se integrează perfect în arhitectura spațiului.

Spitalul Mioveni, usi automate, usi de spital

Vă invităm să descoperiți întreaga noastră paletă de soluții de acces automat pentru spitale, accesând pagina dedicată!