Usi rotative Record – Blasi pentru un zgarie-nori din Londra si pentru cel mai mare muzeu de arta decorativa din lume

Arhitecti  ai unor cladiri faimoase din intreaga lume au ales usile rotative cu patru aripi Record – Blasi. De la hoteluri pana la Parlamentul European si de la cladiri istorice pana la turnuri care gazduiesc sute de birouri – toate au la intrare sau in interior usi Record – Blasi, usi care in Romania sunt oferite de catre KADRA.

Usi rotative cu 4 aripi K41 (4 canaturi)

City Point Londra, cunoscut si cu numele Britannic House sau Britannic Tower, este un zgarie-nori situat in central financiar al capitalei Marii Britanii. Cladirea de 127 de metri are la intrare usi K41 Blasi – Record cu un diametru de 2800 mm. Acelasi model de usa a fost ales si pentru Muzeul Victoria&Albert, cel mai mare muzeu de arte decorative si design din lume. Acesta gazduieste peste 4,5 milioane obiecte si a fost numit dupa Regina Victoria si Printul Albert. Cladirea istorica, fondata in 1852, se intinde pe o suprafata de 5 hectare, are 145 de galerii si, anual, milioane de vizitatori ii trec pragul. Fiecare dintre ei deschide cel putin o data usile Blasi-Record. Tot in Londra se afla o alta cladire-simbol care face parte din portofoliul Blasi: Birourile Parlamentului Marii Britanii.  Si daca vorbim despre autoritati, nu putem sa nu mentionam ca Primaria Londrei are, de asemenea, usi K41. Nu doar pentru constructii faimoase au fost selectate solutiile Blasi ci si pentru parcuri de afaceri precum: Business Park Plot 1, Farnborough; Chiswick Park; 30 Finsbury Square; Belgrave House; More London Plot 6.

Dar nu doar companii britanice au ales usile rotative cu patru aripi Record – Blasi K41, ci si perfectionistii constructori germani . Centrul Sony din Berlin, Sediul Ferrari din Germania, Sediul Central al RWE Energie AG din Essen, Deutsche Bank Berlin, Hotel Bayerischer Hof  Munchen, hotelul de 5 stele Grandhotel Schloss Bensberg, Bergisch-Gladbac, Hotel Mövenpick-Radisson Geneva, Holiday Inn Crowne Plaza  Heidelberg, Muzeul de Arta din Wolfsburg, Muzeul de Istorie din Berlin, Camera de Comert si Industrie din Freiburg sunt doar cateva dintre cladirile in care accesul se face prin usile rotative K41 Record-Blasi

Usa rotativa automata cu 4 aripi este solutia robusta, potrivita pentru cea mai larga gama de proiecte. Modelul Record – Blasi K41 este disponibil in varianta integrala din sticla si in varianta cu structura din aluminiu, otel inoxidabil sau bronz. Optional se pot alege: caseta de afisaj (pentru usile cu un diametru mai mare de 3100 mm.), obturator de noapte si functia de semnalizare ruta salvare si evacuare.

Automatizarea poate fi montata in plafon sau pardoseala. Se poate opta pentru vopsirea in orice culoare RAL, anodizata si pentru orice tip de sticla inclusiv pentru nuante de transparenta. Pentru accesul usor al persoanelor cu dizabilitati modelul K41 poate fi dotat cu buton de comanda pentru a reduce viteza de rotatie a usii. Toata gama de usi rotative Blasi contine cerificari TUV. Toate usile Blasi pot fi folosite ca rute alternative de evacuare si functioneaza ca suport aditional in caz de urgenta. Usile rotative Record – Blasi pot fi dotate cu sistem de evacuare in caz de urgenta – sistem break-out.

In piata din Romania solutiile Record | Blasi sunt oferite de KADRA impreuna cu pachetele de mentenanta si service. Aceste solutii beneficiaza de garantii speciale si corespund celor mai inalte standarde europene. Printre cladirile din Romania care au beneficiat de expertiza KADRA se numara: The Office – Cluj-Napoca, UBC – Cluj-Napoca, Palas Iasi, Auchan Drumul Taberei, Bucharest One, Sema Park.

Producatorul german de usi rotative automate si usi rotative manuale Blasi face parte din grupul Record. Blasi este un producător de renume international, oferind din 1972 solutii pentru automatizarea si securizarea cailor de acces in cladiri de renume. Blasi are un renume mondial pentru solutiile complexe, non-standard realizate (usi de bronz, usi suflate in aur, usi de dimensiuni fabuloase, usi cu forme atipice sau integrate cu diferite elemente de iluminat sau decorative) precum si pentru fiabilitatea sistemelor. Producatorul din Malhberg, Germania, este unul dintre cei mai cautati furnizori de solutii de catre arhitecti pentru ca este printre putinii care ofera solutii tehnice capabile sa intruneasca orice cerinta  de design.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *