Usi rotative hoteluri, usi rotative automate, usi automate hoteluri , ramada plaza craiova

RAMADA PLAZA CRAIOVA – USI ROTATIVE HOTELURI

Hotelul Ramada Plaza din Craiova a fost inaugurat in Noiembrie 2015. Acesta este singurul Hotel Ramada Plaza din afara Bucurestiului.

Povestea noului hotel incepe prin reconstructia fostului hotel Jiul, un simbol bine cunoscut al Craiovei.

Proiectul, apartinand firmei Jiul SA, a costat 14 milioane de euro, 8.3 milioane de euro fiind bani imprumutati de la Garanti Bank.

Ramada Plaza Craiova, hotelul de 4 stele plus se adreseaza preponderent segmentului de business cu o proportie de 90%.

Se estimeaza ca doar 10% din clienti vor fi din segmentul leisure si ca rata de ocupare medie va fi de peste 50% pentru primul an.

Cifra de afaceri pentru primul an de activitate este si ea estimata la 2.5 milioane de euro, mentionandu-se faptul ca aceasta suma duce hotelul pe profit operational.

CALE DE ACCES RAMADA PLAZA CRAIOVA – USI ROTATIVE HOTELURI

KADRA a mai furnizat o usa din gama de usi rotative hoteluri pentru Ramada Oradea. Datorita acestei colaborari anterioare s-a luat decizia furnizarii unei usi rotative similare pentru Ramada Plaza Craiova.

Din gama de usi rotative hoteluri a fost aleasa solutia pentru automatizari de usi K31. O usa din Sticla cu rama de Aluminiu ce permite accesul facil si in siguranta a peste 2205 persoane pe ora.

Datorita calitatii materialelor folosite pentru usa rotativa automata, aceasta are o grosime a sticlei de doar 6 mm, fara a afecta integritatea structurii.

Combinatia de sticla si aluminiu ridica gradul de eleganta si rafinament al cladirii. Foaia de sticla slim se integreaza perfect in cadrul usi cu un diametru exterior de 3700 mm si interior de 3694 mm.

Usa rotativa automata are o inaltime utilizabila de 2200 mm si o inaltime totala de 2550, diferenta constand in operatorul superior al usii.

Pentru a asigura o calitate la standarde inalte a caii de acces, KADRA ofera si mentenanta necesara pentru usa rotativa automata K31 marca Record | Blasi.