Usi rotative Hoteluri - Ramada Plaza Craiova, usi automate, usi rotative automate.

Ramada Plaza Craiova – Usi rotative hoteluri

Hotelul Ramada Plaza din Craiova a fost inaugurat in Noiembrie 2015. Acesta este singurul Hotel Ramada Plaza din afara Bucurestiului. 

Povestea noului hotel incepe prin reconstructia fostului hotel Jiul, un simbol bine cunoscut al Craiovei.

Proiectul, apartinand firmei Jiul SA, a costat 14 milioane de euro, 8.3 milioane de euro fiind bani imprumutati de la Garanti Bank.

Ramada Plaza Craiova, hotelul de 4 stele plus se adreseaza preponderent segmentului de business cu o proportie de 90%.

Se estimeaza ca doar 10% din clienti vor fi din segmentul leisure si ca rata de ocupare medie va fi de peste 50% pentru primul an.

Cifra de afaceri pentru primul an de activitate este si ea estimata la 2.5 milioane de euro, mentionandu-se faptul ca aceasta suma duce hotelul pe profit operational.

blank

Sursa foto: ramadaplazacraiova.ro

Detalii Ramada Plaza Craiova – Usi rotative hoteluri

Hotelul Ramada Plaza Craiova este format din 3 corpuri cu o suprafata totala de 16.000 de metri patrati. Hotelul include 162 de camere, toate cu o suprafata de 34 de metri patrati, o suprafata similara cu cea a unei garsoniere.

Ramada Plaza Craiova este situat in centrul orasului Craiova si are o parcare cu o capacitate de 86 de locuri. Acesta este al 13-lea hotel Ramada din Romania.

In prezent sunt deschise in cadrul hotelului un restaurant de 400 de locuri si un bar cu 80 de locuri, lucrandu-se pentru deschiderea unui al 3-lea spatiu gourmet de 150 de locurii.

O sala de consiliu, 2 sali de sedinte, piscina acoperita, sauna si zona de fitness sunt doar cateva dintre facilitatile hotelului. Sala de consiliu are o suprafata de 550 de metri patrati si o capacitate de 300 de persoane.

Este singura sala pentru evenimente cu optiunea de blackout total. Sala poate fi izolata complet de exterior oferind experiente extraordinare prin proiectarea de filmari si lumini de calitate inalta.

Intrarea in Ramada Plaza Craiova se face printr-o usa rotativa Record | Blasi facuta din Aluminiu si Sticla, menita sa se integreze perfect cu design-ul cladirii si sa faciliteze intrarea clientilor.