Usi rotative cu 3 aripi canaturi Record Blasi la deschidere Veranda Mall

Peste 50.000 de oameni la deschiderea Veranda Mall

Cu o suprafata inchiriabila de 30.000 de metri patrati si un cost de 60 de milioane de euro, al 10-lea mall din Bucuresti, Veranda Mall, a fost deschis pe data de 27 Octombrie la Bucuresti.

Veranda Mall va servi peste 400.000 de locuitori ai cartierelor Obor, Stefan cel Mare, Mosilor si Colentina. In prezent, 46 de magazine si sucursale de banci dar si 19 restaurante, fast food-uri si cafenele isi ofera produsele si serviciile in Veranda Mall.

Veranda Mall ofera peste 1200 locuri de parcare oferita in mod gratuit clientilor iar un cinematograf, desi nu este inca prezent, va fi construit intr-o faza ulterioara.

Pentru a asigura calitatea caii de acces in Veranda Mall s-au instalat 3 usi rotative Record. Astfel, in ziua deschiderii, peste 50.000 de persoane au intrat in cladire prin cele 3 usi rotative cu 3 aripi, usi create special pentru a suporta atat traficul intens dar si pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilitati.

Veranda Mall este situat in zona Obor pe strada Ziduri Mosi si a fost construit in locul fabricii de produse chimice si mase plastice Prodplast. Acesta este al 10-lea mall din Bucuresti si a fost creat pentru a deservi zona Obor, o zona bine cunoscuta ca o zona comerciala datorita pietei care ii poarta numele.

Cel mai mare chirias al Veranda Mall este Carrefour, care, dupa ce a inchiriat o mare parte din Park Lake s-a pozitionat strategic si in acest nou centru comercial. Astfel, 11.000 de metri patrati sunt inchiriati de Carrefour, reprezentand o treime din suprafata mall-ului.

Veranda Mall mai este ocupat si de branduri recunoscute precum H&M cu o suprafata de 2.000 de metri patrati, Deichman cu 450 de metri patrati si CCC cu 500 de metri patrati.

Cu o suprafata mai mica sunt prezente si brandurile: Pimkie, Lora shoez, Le Cashmere Heritage, Pimkie, Pepco, DM, magazinul pentru animale Petmag, libraria Diverta si farmacia Sensiblu.

Andrei Pogonaru, coordonatorul centrului comercial Veranda Mall, a declarat ca, desi Veranda nu dispune inca de un cinematograf, un astfel de centru de distractie este programat sa fie construit in faza a doua de investitii, spatiul fiind mai mult decat suficient.

Intrarea pietonilor in Veranda Mall se face prin intermediul a 3 usi rotative cu 3 aripi Record K31. Aceste usi rotative au fost furnizate special de catre KADRA pentru a respecta cerintele speciale ale constructorilor.

Usile rotative au un diametru de 4000 de mm destinat trecerii unui numar de peste 3000 de oameni pe ora. De asemenea, diametrul larg permite, impreuna cu optiunea de incetinire a usii, trecerea persoanelor in scaun cu rotile sau a carucioarelor.

Pentru a scadea costurile de climatizare si a mentine o atmosfera placa in interiorul Veranda Mall, cele 3 usi rotative au fost montate cu perdea de aer cald, perdea ce porneste atunci ca usa se misca, acest sistem garantand climatizarea eficienta si consumul scazut de energie.

Cele 3 usi rotative vin cu operator superior si inchidere de noapte pentru o siguranta sporita.

Design-ul inedit al usilor rotative cu 3 canaturi Record se contopeste foarte usor cu fatada cladirii si ofera o senzatie de spatiu larg si inedit.

KADRA se mandreste cu faptul ca Veranda Mall a ales solutiile Record pentru a creste calitatea spatiului construit si pentru a oferi clientilor sai o serie de cai de acces sigure, frumoase si fiabile.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *