• Record Romania prezent la Architecture Conference & Expo!

    Record a fost prezent la cel mai important eveniment arhitectural al anului 2016.
    Octavian Fanea a reprezentat Record si a oferit informatii legate de solutiile Record!

Usi automate, Telekom Offenburg

Architecture Conference & Expo

Architecture Conference&Expo este un centru de intalnire in inima Transilvaniei pentru mai mult de 350 de arhitecti, ingineri, constructori si designeri care doresc sa creasca calitatea mediului de viata prin arhitectura si urbanism.
.
Totul este agatat de inovatie! Fiecare editie include noi teme de discutie, speakeri si noi oportunitati pentru arhitecti.

Architecture Conference in 2016

Reinoirea oraselor: Crearea de noi spatii de viata de calitate pentru generatiile ce urmeaza este principala tema de discutie adusa in fata invitatilor pentru a 4-a editie.
.
Aceasta editie va prezenta aspecte precum: impactul tehnologiei in arhitectura, transportul public, cladirile verzi si securitatea.
.
Punand focusul pe orase, Architecture Conference&Expo doreste sa ii sprijine pe arhitecti in misiunea lor de a impartasi cunostintele din domeniu in contextul digitalizarii rapide a informatiei, a schimbarii generatiilor si a noilor probleme ce afecteaza comunitatile.

Architecture Conference in cifre!

+740 de specialisti din:
Arhitectura, design, constructii si inginerie

+65 de speakeri
locali si internationali

+70 de provideri de servicii
din domenii legate de arhitectura

+100 de parteneri media

Usi rotative automate, usi termoizolante, usi rotative cu 3 canaturi, usi rotative din bronz automate, usi rotative din sticla, usi rotative blasi, usi rotative record

In cadrul Architecture Conference, Record a fost prezentat de Octavian Fanea, Sales Manager KADRA!

Octavian a prezentat in fata invitatilor de la eveniment brandul Record si cresterea sa in ultimii ani. Octavian a tinut sa evidentieze importanta arhitecturii in Romania si despre relatia dintre specialisti, arhitecti si produs.

Desigur, un alt subiect dezbatut de Octavian a fost si siguranta persoanelor. A prezentat diferentele dintre normativele Europene si din Romania dar si solutiile de evacuare ale usilor automate Record.

Una dintre solutiile de top pentru evacuare oferita de Record este sistemul de Break-out ce permite batarea canaturilor si eliberarea spatiului de trecere.

Octavian Fanea

Octavian Fanea

AGTA RECORD se numara printre principalii producatori mondiali de sisteme automate pentru usi. Grupul Record are sediul in Fehraltorf, Elvetia. In prezent, compania produce si furnizeaza produse de inalta calitate pe pietele globale prin intermediul a 29 de filiale si 200 de agentii.

Atunci cand H.H.Bunzl a infiintat compania in anul 1953, nu si-a imaginat ca avea sa devina in curand unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de sisteme de automatizare pentru usi. Si atunci, la fel ca acum, Record si-a canalizat intreaga activitate pentru a raspunde complet cerintelor clientilor. In prezent, RECORD are mai mult de 2.000 de oameni angajati, in toata lumea. Focusul lor este acela de a dezvolta si produce sisteme de inalta calitate si solutii inovatoare.

Gama de produse include usi automate glisante, rabatabile, batante, etanse, usi pentru medii curate, usi rezistentele la foc si fum, sisteme de usi one-way, usi rapide pentru aplicatii industriale, usi pentru evacuare in caz de urgenta. RECORD produce si usi telescopice, radiale, inclinate precum si modele rezistente la efractie. Perifericele pentru sisteme de usi sunt in totalitate dezvoltate si produse de RECORD in Elvetia.

RECORD acorda o foarte mare atentie serviciilor de service si mentenanta pentru ca isi doreste ca toate usile RECORD sa functioneze impecabil.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact