Ușa automată rotativă automată – soluția elegantă pentru confortul oaspeților Hotelului Centrum din Galați

Ușile rotative automate sunt soluții eficiente, elegante și la îndemână la care apelează hotelurile atunci când trec printr-un proces de renovare și modernizare. Pe lângă rolul estetic, o astfel de ușă înseamnă mai mult confort și siguranță pentru turiștii care trec pragul hotelului.

Hotel Centrum din Galați este unul dintre principalele puncte de referință ale orașului, fiind o locație apreciată de turiștii care sosesc în interes de afaceri și nu numai.

Hotelul a trecut printr-un amplu proces de modernizare și renovare iar acum face parte dintr-un prestigios lanț hotelier internațional. Cu ocazia acestei transformări, au fost înlocuite și vechile uși glisante cu o ușă rotativă automată în trei canate.

Decizia a fost luată împreună cu arhitectul care s-a ocupat de proiect, echipa KADRA asigurând și consultanță de specialitate pe toată durata derulării acestuia.

Dat fiind că Centrum Galați este situat în imediata apropiere a Dunării iar curenții de aer sunt puternici, a fost preferată varianta de ușă automată unei variante manuale, ceea ce înseamnă că rămân blocate canatele pe timp de repaus. Asta duce la eficiență energetică și la mai mult confort în interiorul hotelului. Ușa permite un flux constant de intrări și ieșiri având o capacitate de peste 2300 de accesări pe oră.

Usi rotative cu 3 aripi K31

În plus, a fost instalată și o perdea de aer orizontală profesională care are rol de izolator termic și de menținerea constantă a temperaturii interioare.

Proiectul a inclus și organizarea sistemului automat de parcare al hotelului, parcare care dispune de 14 locuri destinate exclusiv clienților.

Intrarea este cartea de vizită a unei clădiri, cu atât mai mult dacă vorbim despre un hotel care primește turiști cărora dorește să le creeze o experiență cât mai plăcută. Ușa rotativă automată este o soluție care poate corespunde din punct de vedere estetic și al designului oricăror exigențe și care aduce, în plus, beneficii în ceea ce privește fluența accesului, eficiența energetică și confortul oaspeților.

La KADRA adaptăm soluțiile de acces oricăror cerințe, astfel încât ușile rotative pe care le instalăm să se încadreze perfect în arhitectura clădirii, oferind confort și siguranță celor care le folosesc.