UTA Arad, sistem de ticketing, turnicheti

KADRA a instalat soluții automate de acces și sistemul de ticketing pentru noul stadion UTA din Arad

Ușile automate, acționări pentru ferestre, ușile rezistente la foc, turnicheții și sistemul de control acces de la proaspăt renovatul stadion UTA din Arad poartă semnătura KADRA.

Cu o istorie veche în spate – noul stadion a fost construit pe locul vechii arene Francisc von Neuman inaugurată în 1946 și considerată, la acel moment, cea mai modernă din țară – stadionul UTA a trecut printr-un proces lung de reconstrucție, proces finalizat în luna august 2020.

Totul a fost refăcut de la zero la noul stadion, care are acum o capacitate de 12 700 de locuri, investiția totală ridicându-se la 14 milioane de euro.

Proiectul a fost unul de durată, echipele KADRA ținând legătura permanent cu beneficiarul și constructorul pentru a adapta soluțiile potrivite la nevoile noii arene. Mare parte dintre soluții de automatizare au fost montate în perioada stării de urgență și de alertă, cu o atenție sporită pentru echipele din teren.

Pentru un sistem de ticketing modern și fluid, echipele KADRA au montat 15 turnicheți echipați cu suporți pentru cititoare de carduri și coduri de bare la UTA Arad. Astea au fost cerințele proiectantului care a trebuit să se armonizeze cu standardele UEFA, practic a calculat numărul de turnicheți în funcție de numărul de locuri din stadion.

UTA Arad, sistem de ticketing, turnicheti

KADRA oferă de peste 27 de ani soluții integrate de acces și ticketing pentru stadioane ; este vorba despre sisteme moderne care corespund standardelor europene în vigoare.

Și pentru că lumea de azi se bazează foarte mult pe tehnologie, și noi ne aliniem normelor și oferim soluții avansate tehnologic, care facilitează accesul în stadioane și centre sportive, oferind totodată o experiență confortabilă și sigură atât sportivilor cât și spectatorilor.