Sute de uşi din România poartă numele RECORD

21 septembrie 2017 este data la care Aluterm Group a aparut oficial pe harta colaboratorilor unuia dintre cei mai importanţi producători de uşi din lume: RECORD. Insă această colaborare între cele două companii a debutat cu mai mulţi ani în urmă.

RECORD înseamnă mult mai mult decât uşile rotative sau glisante pe care fiecare dintre noi le deschide atunci când intră într-un centru comercial sau într-un magazin. Atenţia pentru detalii şi mai ales pentru siguranţă sunt două calităţi ale produselor RECORD care au făcut ca sistemele cu acest nume să fie montate chiar şi la spitale, şcoli sau clădiri de birouri care găzduiesc companii importante.

FSVeranda Mall049 mic auchandtr23 mic

Una dintre instituţiile de importanţă naţională care a înlocuit uşile vechi cu unele noi şi moderne marca RECORD este Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Cele două uşi culisante şi cele două uşi fixe, cu sistem break-out au trebuit să respecte nu doar cele mai înalte standarde în materie de siguranţă, dar să fie şi adaptate arhitecturii clădirii istorice la care au fost montate.

Trafic intens are Globalworth Tower (Bucharest One), a doua clădire din Bucureşti ca înălţime (26 de etaje) şi care găzduieşte companii de prestigiu precum Vodafone. Aici este montată o uşă RECORD automată cu perdea de aer şi uşi batante incluse. Cea mai mare clădire de birouri din Cluj-Napoca, The Office – clădire verde (cu certificare BREEAM), are la intrare deasemeni o usă rotativă K31, cu tavan de sticla şi motor îngropat.  The Landmark Bucureşti (clădire de birouri aflată în centru Capitalei) şi UBC Cluj-Napoca sunt alte două construcţii verzi care au încorporat uşi RECORD.

Detalii despre alte proiecte care au incorporate usi RECORD aici.

Aluterm a dezvoltat însă în România aproximativ 2000 de proiecte, iar peste 7 milioane de oameni deschid zilnic în lume uşi RECORD. Aluterm, specializat în uşi automate, a intrat pe piaţa autohtonă în anul 1993 şi are trei puncte de lucru: Cluj – Napoca, București, Timișoara. Cifra de afaceri a grupului este de aproximativ 5 milioane de euro.

Grupul elveţian AGTA RECORD, care a avut  o cifră de afaceri în anul 2016 de 351,9 milioane euro, este prezent în peste 50 de ţări, având 42 de filiale şi 200 de agenţii în întreaga lume. Compania fondată în anul 1953 comercializează în prezent peste 75.000 de operatori pe an şi peste 500.000 de uşi automate sunt în uz în toată lumea.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *