Speed gates la One Floreasca, mentenanță bariere

Accesul în cel mai nou și inovator proiect One United Properties se face cu speed gates de la KADRA

Pentru a se încadra în arhitectura clădirii și pentru a asigura un acces sigur și rapid, echipele KADRA au montat speed gates (porți rapide) de ultimă generație la One Mircea Eliade.

One Mircea Eliade face parte dintr-un proiect imobiliar inovator dezvoltat de către One United Properties: One Floreasca City.

Este vorba despre un proiect mix: rezidențial, birouri şi comercial, care va oferi locuitorilor săi şi celor care vor lucra acolo priveliști uimitoare, spații verzi, birouri high-end, restaurante, toate învecinate cu Parcul Floreasca.

Similar oricărei clădiri dezvoltate de One United Properties, această structură va integra şi un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde şi impact minim asupra mediului.

Accesul într-o astfel de clădire emblematică trebuia să corespundă anvergurii arhitecturale a clădirii.

Motiv pentru care, în urma consultării cu arhitectul și beneficiarul, echipele KADRA au instalat speed gates (porți rapide de acces) de la Gastop, un producător din Polonia specializat în soluții premium pentru acces pietonal în clădiri de birouri, săli de sport, stadioane, etc.

Am propus această soluție pentru că designul echipamentelor pe care le-am furnizat se potrivește perfect cu intrarea în clădire, corespunzând întru totul viziunii arhitecturale. Nu am făcut deloc rabat de la calitate și am oferit beneficiarului o soluție care impresionează pe oricine intră în clădirea de birouri a complexului One Mircea Eliade.

La un asemenea proiect au apărut și provocări, respectiv nevoia de integrare a sistemului de acces în echipamentele noastre. În plus, a fost necesară adaptarea sticlei securizate la dimensiunile cititoarelor de carduri.

Speed gates la One Floreasca, Mircea Eliade
Speed gates de la KADRA

Speed gates SG4

Modelul SG4 de speed gate este construit din sticlă securizată și poate fi utilizat în tandem atât cu sisteme de ticheting, cât și cu sistem de control acces.
O astfel de soluție este potrivită pentru aeroporturi, gări maritime sau fluviale, clădiri din birouri, puncte de trecere a frontierei, muzee, teatre, centre expoziționale, săli de spectacole sau de sport etc.

Echipamentele sunt unele inteligente și generează alerte sonore și vizuale în cazul unei treceri neautorizate sau când în zona porților de sticlă apar obiecte ce pot pune în pericol funcționarea corectă a sistemului. In cazul unor urgențe, echipamentele se deschid pentru a permite trecerea imediată.

Există rapoarte de alarmă sonoră, printre altele, pentru situații neobișnuite (de exemplu, două persoane care încearcă să treacă în aceeași direcție sau în direcții opuse fără autorizație) sau semnalarea prezenței unui obiect neautorizat în zona de detectare a mișcării.

Ai nevoie de o soluție similară pentru proiectul tău?