Smart Cities – eveniment dedicat oraselor inteligente

Solutiile de azi pentru orasele inteligente de maine

Parkomatic participa la cea de a treia editie a conferintei „Smart Cities of Romania”. Aceasta conferinta, organizata la Bucuresti in perioada 10-11 octombrie, urmareste obiectivele Parteneriatului National pentru dezvoltarea Teritoriului si totodata propune spre evaluare cele mai relevante Proiecte si Solutii Urbane.

Orasele inteligente nu mai sunt doar o aspiratie, ele au devenit in contextul dezvoltarii economice, a cresterii complexitatii schimburilor, a dezvoltarii tehnologice si mai ales al suprapopularii, o necesitate. Solutiile exista, ele trebuie integrate, corelate si puse in folosul comunitatilor.

Romania a ajuns intr-o etapa de dezvoltare in care nevoia de sistematizare si de gestionare inteligenta a mobilitatii urbane este acuta. Cresterea accelerata a marilor orase din Romania, existenta unor fluxuri constante de autovehicule in parcarile publice, construirea unor cladiri de birouri si centre comerciale cu un trafic intens sunt motive care justifica optiunea de implementare a unui sistem de management integrat al locurilor de parcare.

Orasele inteligente trebuie sa rezolve foarte multe probleme. Una dintre acestea este lipsa locurilor de parcare si lipsa infrastructurii pentru masinile electrice.

Site-ul oficial al evenimentului.

Cluj Arena

Parkomatic ofera in Romania solutii pentru a rezolva aceste probleme

Sisteme automate de parcare cu bariere – valorifica beneficiile ingineriei si tehnologiei moderne, pentru o experienta de utilizare agila, prin: terminale de intrare-iesire, case automate sau asistate cu operator, bariere sau panouri de afisare a informatiilor.

Sisteme de parcare 25 august 2017

Parcometre stradale – terminalele de plata on street sunt, in fapt, statii de plata fara operator, destinate colectarii platilor aferente parcarii, prin cash sau card. Terminalele noastre de plată on street sunt concepute pentru o utilizare intuitivă și rapidă.

parcometru

Sisteme de ghidare PGS – sunt recomandate cu precadere in parcarile subterane, supraetajate sau in parcarile de mari dimensiuni, datorita identificarii rapide a locurilor libere si implicit a reducerii consumului de carburant si a gazelor de esapament.

Sisteme de parcare 25 august 2017

Sisteme de recunoastere a numerelor de inmatriculare LPR – permit accesul autovehiculelor in parcare dupa verificarea si recunoasterea automata a numerelor de inmatriculare. Clientii parcarii beneficiaza astfel de cel mai ridicat confort la utilizare si reducerea timpului de acces in parcare.

Sisteme de parcare 25 august 2017

Sistem de ticketing si control al accesului – managementul centrelor de evenimente, fie ca vorbim de stadioane, parcuri de distractii, sali de spectacole sau centre de congrese, necesita solutii de control acces pe masura provocarilor lumii moderne, sigure, usor de folosit, fiabile, integrate.

Acces controlat, sisteme de management parcare

Statii incarcare vehicule electrice – statia de incarcare pentru vehiculele electrice este proiectata pentru uz rezidential si public, in parcari comerciale, garaje, parcari companii, la hoteluri sau centre comerciale. Statia de incarcare poate face parcarea mai atractiva pentru clienti.

emisii co2 masini electrice, statii incarcare electrice

Sistemele de parcare inteligente cresc calitatea vietii oamenilor, usureaza accesul in perimetrele monitorizate, permit controlul accesului dar si obtinerea unor beneficii financiare. In functie de domeniul de aplicare, beneficiile parcarilor inteligente Parkomatic le transforma in automatizari indispensabile pentru proiectarea si gestionarea unei infrastructuri moderne.

Descarca aici brosura Parkomatic

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *