Solutiile Tormed la conferinta BUILDING HEALTH Bucharest International Forum

Siatec participa, in luna octombrie, la conferinta BUILDING HEALTH Bucharest International Forum pentru a dezbate problema modernizarii sistemului medical si pentru a prezenta solutiile Tormed

FlipFlow, usi securizate, usi acces controlat, usi control acces, Record Romania, usi automate aeroporturi

Siatec, alaturi de subdivizia Tormed, se va afla pe 19 octombrie la conferinta BUILDING HEALTH Bucharest International Forum pentru a vorbi despre produse care să imbunătățească funcționalitatea spitalelor. Exista o nevoie mare de dezvoltare in acest sens, mai ales din prisma faptului ca ne intersectam destul de des cu sistemul medical. Solutiile Tormed, prezentate de Siatec, vin in ajutorul medicilor, dar si al pacientilor pentru un mediu curat, ingrijit, unde siguranta sa primeze.

Vom vorbi despre modernizarea sistemului medical, despre tehnologie, standarde europene, dar, în acelasi timp, venim cu solutii. Ele se numesc Tormed si prezinta produse dedicate sectorului medical: usi automate etanse pentru sali de operatii,  usi batante pentru medii curate, usi si vitraje cu protectie la radiatii, automatizari pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilitati, usi automate rapide pentru unitati primire urgente, solutii de protectie la foc, dar si altele.

La conferinta vor participa peste 400 de profesionisti in domeniul medical, educational, dar si persoane interesate de dezvoltarea sistemului sanitar.

Despre Tormed, dar si despre importanta reabilitarii spitalelor a vorbit și Andreea Strugaru, manager KADRA.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *