Baze trape desfumare

Baze din rasina, universale sau profilate si baze din tabla pentru trape de fum

Informatii generale

Trapele de fum se pot monta pe orice fel de acoperis. KADRA ofera 2 tipuri de baze care vor reprezenta suportul de montaj pentru trapa. Cele dou tipuri de baze trape desfumare sunt:

Baze trape desfumare din rasina – este o baza armata cu fibra de sticla multistrat impregnata cu rasina poliesterica ce o face rezistenta, flexibila si usor de aplicat. Este acoperita cu un strat de gelcoat, ce protejeaza contra razelor UV. Standard acestea sunt vopsite la interior culoarea alb si exterior gri. Este una din solutiile cele mai practice ca baza de asezare pentru trapele de fum sau vizitare pentru acoperis din panouri sandwich. Aceasta baza poate fi cu talpa universala sau profilata.

Baza (rebord) din tabla realizata din tabla prevopsita RAL. Inaltimea acesteia poate fi 200 -300mm cu reazemul superior de 50 mm. Acest tip de rebord este furnizat demontat intr-un chit ce cuprinde toate elementele necesare unei bune asamblari direct in santier. La solicitarea clientului acesta poate fi temoizolat cu vata minerala sau polistiren expandat.

Baze trape desfumare, trape de fum, trape desumare
Baza rebord tabla pentru tape de fum, trape desfumare

Baza rebord tabla

Baza rasina universala pentru trape de fum, desfumare

Baza rasina universala

Baza rasina profilata pentru trape de fum, desfumare

Baza rasina profilata

Cere oferta baze trape desfumare