Siatec devine partenerul oficial al producătorului german Blasi în România

Producătorul german de uşi automate rotative Blasi este prezent din acest an (2014) pe piaţa din România prin parteneriatul cu Siatec, divizie a companiei Aluterm Group. Blasi este un producător de renume internaţional, oferind din 1972 soluţii pentru căile de acces în clădiri de renume precum Parlamentul European de la Strasbourg sau Reichstag-ul din Berlin. Aluterm Group este compania din Cluj-Napoca ce dispune de o reţea naţională de distribuţie, cu capital integral românesc care oferă din 1993 soluţii în piaţa construcţiilor.

Usa rotativa din sticla, Siatec, Blasi

Usa rotativa din sticla, Siatec, Blasi

În primăvara anului 2014 compania română Aluterm Group, furnizorul de soluţii destinate pieţei construcţiilor din România a încheiat un parteneriat cu firmă germană Blasi. Acest parteneriat vizează dezvoltarea grupului german către Europa de Est şi îmbogăţirea portofoliului de produse pentru furnizorul din România.

“Parteneriatul Siatec/Blasi va aduce noi perspective pentru piaţa din România. Mizăm pe maturizarea pieţei şi pe schimbarea pe care o vor susţine şi arhitecţii prin viziunea nouă şi prin cerinţe din ce în ce mai ridicate. Atât furnizorii de faţade cât şi companiile care oferă soluţiile destinate căilor de acces, aşa cum este Siatec, vor trebui să ţină pasul cu schimbarea.” Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Piaţa automatizărilor căilor de acces din România va avea de câştigat în urma intrării pe piaţă a producătorului german Blasi. Standardele de calitate, posibilităţile de livrare rapidă precum şi experienţa de 20 de ani a partenerului roman, Aluterm Group, vor creşte nivelul de competitivitate din piaţă. Blasi este cunoscut la nivel internaţional prin proiectele speciale realizate. Această experienţă va contribui la maturizarea pieței din România.

Produsele furnizate de în urma acestui parteneriat sunt: uși rotative automate din sticlă, uși rotative automate cu două, trei și patru brațe, uși automate curbe din sticlă. Ceea ce diferențiază producătorul german de ceilalți producători de uși automate este capacitatea de a răspunde oricărui tip de proiect si de a realiza ușile imaginate de arhitect.

Usa Siatec, Blasi

Usa Siatec, Blasi

Parteneriatul Siatec-Blasi are la baza colaborările anterioare dintre cele două companii. Firma din Germania este producătorul unor soluţii complexe pe care Siatec le-a oferit in ultimii ani într-o serie de proiecte. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt uşile rotative din bronz oferite în proiecte din Moldova şi Transilvania.

Noutatea adusă de parteneriatul Siatec/Blasi este reprezentată de capacitatea de a răspunde prompt la cererile de ofertă. Printr-un sistem automatizat, inginerii Siatec pot calcula rapid preţul final al unei soluţii luând în calcul peste 2000 de repere.

“Intrarea reprezintă cel mai tranzitat spaţiu al unei clădiri. Atenţia pentru detalii şi rafinamentul acestui spaţiu devin esenţiale în formarea percepţiei despre o clădire. Siatec a oferit prin parteneriatul cu Blasi prima uşă rotativă de bronz din România deschizând noi orizonturi în materie de proiectare şi construcţii”. Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Blasi GmbH este compania germană situată în Mahlberg, care din 1972 dezvoltă şi produce sisteme de uși pentru întreaga lume. În prezent deţine 20 de filialele în întreaga lume şi o serie de parteneri strategici aşa cum este în România Siatec.

Usa rotativa, Siatec Blasi

Usa rotativa, Siatec Blasi

Referinţe internaţionale Blasi: Rolls Royce, Goodwood/ L´Oréal, Paris/ Samsung, Seoul/ Reichstag, Berlin/ Ferrari, Wiesbaden/ Sony-Centre, Berlin/ Patek Philippe, Geneva/ Manchester Airport/ Bank of China/ Moscow City Hall/ Jewish Museum, Berlin/ 205 uşi automate pentru iahturi/ Daimler – Chrysler, Stuttgart/ Chanel, Paris/ European Parliament Strasbourg/ Munich Metropolitan Office Building/ Reykjavik Airport.

Siatec este divizia Aluterm Group care oferă soluţii complete pentru automatizarea căilor de acces. De 20 de ani Siatec promovează inovațiile în domeniul construcțiilor prin parteneriatele cu producători europeni. Având puncte de lucru naţionale, Siatec a participat la proiecte în toate judeţele ţării. Sunt reprezentative lucrările realizate la: Spitalul Băneasa – Maternitatea Regina Maria, Spitalul de Urgenţă Craiova, Spitalul Clinic Fundeni, Centrul Medical Unirea, Spitalul Municipal București, Euromedica, Spitalul Polisano Sibiu, Novotel, Bulevard, Ramada, Yaki, Regal, Golden Tulip, Malibu, Claremont, Rozmarin, Plaza Târgu Mureș, Germisara, Geoagiu Băi, Port Călători Constanţa, Gara CFR Galaţi, Aeroportul Internaţional Târgu-Mureș, Aeroportul Internaţional Iași, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, Aeroportul Craiova, Aeroportul Oradea, Rams Business Park (București), Olimpia Business Center (Cluj-Napoca), Romtelecom (Sibiu), Sigma Center (Cluj-Napoca), Edwards (București), Nusco Tower București, Up Ground București, Palas Iași, Mall Băneasa, Iulius Mall (Cluj Napoca și Iași), Iris Mall, Mall Vitan, Plaza România, City Mall, Mall Alba Iulia, Shopping Center Suceava, Central Shopping Center Cluj, Unirea Shopping Center Brașov, Gold Plaza Baia Mare, Benzinării Lukoil, PETROM, MOL, Alpha Bank, BRD, ASIBAN, BCR, CEC Bank etc.

Siatec, Blasi, usi rotative

Siatec, Blasi, usi rotative

KADRA

BUCUREŞTI – Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park 

CLUJ – Str. Taietura Turcului, nr. 47

Telefon: 0737 975 305

E-mail: contact@kadra.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *