Prima zi la evenimentul Smart Cities

Este prima zi in cadrul evenimentului Smart Cities, la care participa si divizia Parkomatic. Ne bucuram ca avem sansa sa ne alaturam unui astfel de proiect care isi doreste sa aduca solutii pentru orase smart si sa ajute la inovarea metropolelor.

Credem in schimbare si suntem siguri ca doar impreuna putem avea parte de ea. Fiecare avem contributia proprie pentru o lume mai buna, pentru o lume dezvoltate, care sa faciliteze activitatile noastre de zi cu zi. Incercam sa transmitem acest lucru prin tot ce facem, tocmai de aceea ne prezentam la eveniment cu cele mai performante sisteme de parcare.

Agitatia evenimentului, dar si curiozitatea celor prezenti care se opresc la standul Parkomatic nu fac decat sa ne bucure si sa ne ofere incredere ca orasele smart sunt mult mai aproape de noi incepand de astazi.

Ne gasiti la eveniment, alaturi de cei care au credinte comune cu noi si alaturi de reprezentanti ai presei veniti sa surprinda atmosfera evenimentului, sa informeze despre cele mai noi tehnologii de pe piata.

Colegul nostru Sorin Velcherean a oferit un interviu privind divizia Parkomatic si cum incearca aceasta sa contribuie la schimbare: casa automata, plata contactless, statiile de incarcare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *