Policarbonat, policarbonat compact, Makroplast, , policarbonat compact makroplast, policarbonat Bucuresti, Policarbonat compact Bucuresti, Policarbonat rezistent, policarbonat antisoc

PLICARBONAT COMPACT DE LA KADRA

Pentru orice idee, mai ales în vremuri de criză

Atunci când vrei să ții costurile sub control dar este important să îți duc la bun sfârșit toate proiectele, oricât de îndrăznețe ar fi ele, policarbonatul se poate dovedi soluția perfectă: rezistență, versatilitate, accesibilitate.
Transparente ca sticla, plăcile de policarbonat compact cântăresc jumătate din greutate și sunt de 250 de ori mai rezistente la șocuri ca aceasta. Plăcile prezintă, de asemenea, cele mai bune proprietăți de izolație termică și acustică.

 • VERSATIL

  Panourile de policarbonat au întrebuințări diverse în industrie și în construcții, atât pentru interior cât și pentru exterior (copertine, tuneluri pietonale, acoperișuri, fațade, etc).

 • REZISTENT LA IMPACT

  Rezistența combinată cu flexibilitate fac din policarbonat un material ușor de folosit de către oricine, specialist sau nu în construcții.

 • TRANSPARENT

  Structurile de policarbonat permit luminii naturale să pătrundă în spațiul respectiv, reducând sursele de lumină artificială și asigurând un plus de confort din punct de vedere vizual dar și termic.

 • REZISTENT LA IMPACT

  Rezistența combinată cu flexibilitate fac din policarbonat un material ușor de folosit de către oricine, specialist sau nu în construcții.

 • UȘOR

  Fiind mai ușor decât sticla, permite o instalare mult mai facilă, atât pe suprafețe mari cât și pe mici și antrenează costuri mult reduse de montaj.

 • PROTECȚIE UV

  Exteriorul plăcii este tratat cu un policabornat special care absoarbe o mare cantitate de radiații UV. Materialul nu se decolorează și își păstrează rezistența, chiar și după expunerea prelungită la radiații solare.

Policarbonatul compact are utilizări diverse:

 • Acoperire copertine drepte sau curbe
 • Acoperire foișoare
 • Geamuri mașini agricole
 • Acoperire curți interioare
 • Închideri curbate
 • Închideri scări exterioare
 • Panouri de protecție

Caracteristici:

Transmisia luminii %

Greutate (Kg/m2)

Aplicații plane:

Plăcile de policarbonat compact pot fi instalate în cea mai mare parte a tuturor structurilor și a cadrelor din PVC, lemn, oțel și aluminiu. Cadrul trebuie să mențina fixă placa, permițând, în același timp, posibilitatea acesteia de a se dilata.

Aplicații curbe:

Raza minimă de curbură trebuie să fie de 150 ori mai mare decât grosimea plăcii
Ex. Grosime placă 3mm. Raza minimă de curbură = 3×150 = 450mm

Aplicații în domeniul medical, pentru idei salvatoare:

Criza generată de noul coronavirus a pus la grea încercare sistemul sanitar românesc dar a scos la iveală totodată creativitatea și proactivitatea multor antreprenori care au găsit soluții rapide și utile pentru nevoile spitalelor.
Așa au apărut întrebuințări inedite ale policarbonatului, adaptate situației actuale.

VIZIERELE care se dovedesc foarte utile ca măsură suplimentară de protecție pentru medici pot fi confecționate cu succes din policarbonat compact transparent, de grosimi până la 1mm (dimensiune plăcă de 1250x2050mm).

TUNELURILE DEZINFECTANTE, structuri ușoare prevăzute de pulverizatoare de soluții dezinfectante, amplasate în zone de triaj sau de echipare-dezechipare din spitale, se produc din policarbonat compact transparent, grosimi de 2 și 3mm, (dimensiune placă 2050x3050mm) SAU din policarbonat celular transparent, de 4mm (dimensiune placă 2100x6000mm).

CUBURILE IZOLATOARE cu rol de izolare a pacientului pentru limita contaminarea personalului medical (prin expirație, tuse, strănut) se fac din policarbonat compact transparent, grosimi 2,3,4,5mm (dimensiune placă 2050x3050mm).

Dacă vreți să întindeți o mână de ajutor medicilor din linia întâi și sunteți interesați să produceți soluțiile de mai sus, noi avem stocuri. Sunați-ne pentru ofertă!