Noile produse: Pavaje ecologice Ecoraster

Inovație

Eveniment

Pe data de 23 martie, Makroplast a organizat un eveniment pentru promovarea pavajelor ecologice Ecoraster la care au participat aproximativ 30 de invitați, dintre care: arhitecți, contructori, reprezentanți ai depozitelor cu materiale de construcții, dezvoltatori imobiliari, reprezentanți ai firmelor de amenajari spații verzi.

Invitații, alături de Peter Hendrikson (reprezentant venit din partea producătorului Purus Plastics), au discutat problemele pe care le întămpină, dar și soluții venite din partea Ecoraster prin pavajele ecologice.  Acestea vin în ajutorul clienților cu caracteristici inovatoare și sunt prietenoase cu mediul, despre care există o preocupare din ce în ce mai mare.

Evenimentul a fost unul select, alături de parteneri KADRA, companii, dar mai ales oameni care cred în produsele noastre. Prezentarea s-a desfășurat la fostul sediu KADRA din Cluj-Napoca pentru a ajuta clienții și partenerii să găsească soluții inovatoare, economice, care să simplifice activitatea, dar care păstrează standarde înalte în ceea ce privește calitatea produselor.

Ecoraster

Despre pavajele ecologice Ecoraster

Sunt produse în Germania la o calitate superioară, astfel încât întreținerea lor să nu fie o problemă (întreținere scăzută) , iar instalarea să fie rapidă și ușoară (până la 100 m²/h pe persoană), fără a fi necesară utilizarea unor echipamente mecanice costisitoare.  Suprafața deschisă 95% este semnificativ mai permeabilă și permite un grad mai mare de infiltrare, nu absoarbe apa, astfel încât deterioarea pavelelor cauzată de îngheț să nu mai fie o problemă.

Pavajele ecologice Ecoraster sunt ușoare, ceea ce permite un transport mai facil și mai economic, iar capacitatea de susținere rămâne una ridicată: (până la 800 t /mp). Comparativ cu celelalte pavaje, Ecoraster aduce soluții noi, un sistem nou mult mai facil, dar și o componentă financiară prielnică, care reduce costurile de transport și manipulare.