Luminatoare policarbonat, luminatoare Skylux, UPU Bagdasar (1)

Luminatoare policarbonat Skylux de la KADRA pentru cea mai mare unitate de primiri urgențe din România, de la Spitalul Bagdasar Arseni

Echipele KADRA au livrat și au montat 6 luminatoare policarbonat  Skylux pentru cea mai nouă și mai mare unitate de primiri urgențe care se va deschide în curând în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din capitală.

Secția UPU de la Spitalul Bagdasar Arseni va fi dată în folosință în luna iulie a acestui an și este considerată a fi cea mai modernă din țară. Valoarea investiției e de 3,5 milioane de euro și e asigurată de primăria sectorului 4. Noua clădire de două etaje are o suprafață de 1.236 mp care va fi conectată, printr-o pasarelă suspendată, de clădirea spitalului, la etajul 2. Secția urgențelor majore va fi extinsă, cea a urgențelor minore va fi precis delimitată, iar în vecinătatea triajului se va amenaja o zonă de decontaminare.

KADRA oferă soluții complete de iluminare zenitală, printre care se regăsesc și luminatoarele cupolă (luminatoare policarbonat) produse de Skylux. Acestea sunt soluții de înaltă calitate, moderne, cu un design deosebit și rezistență mare în timp.

Cu soclu din PVC și cupolă din două straturi, luminatorul Skylux, are certificare europeană privind rezistența la lovituri. Asigură izolare fonică și permite pătrunderea luminii până la 79%.

Dincolo de rezistența în timp, specialiștii KADRA au propus această soluție modernă de iluminare și din rațiuni estetice, pentru a se încadra în designul modern al noii unități medicale.

Echipele KADRA Service au asigurat și aici montajul rapid al soluției propuse, respectiv a celor 6 luminatorare de care beneficiază noua unitate de primiri urgențe.

Ai nevoie de soluții similare pentru proiectul tău?