Cartea Record cu cele mai importante lucrari in Romania

  • Cartea Record

Cartea Record Online

Record Romania  a strans cele mai importante proiecte la nivel national si le-a reunit in ceea ce a devenit Cartea Record a proiectelor din Romania.

Record se afla deja pe piata din Romania prin KADRA. Alaturi, au proiecte pentru branduri de renume precum Palas Iasi, Platinia Cluj Napoca, Nestle Timisoara, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, United Business Center, Digi24, dar si multe altele.

Pe toate acestea le puteti vedea in Cartea Record disponibila in mediul online, unde veti regasi fotografii din cele mai importante locuri, dar si specificatii tehnice despre usile automate Record alese in functie de nevoile fiecarui proiect in parte.

Cartea Record este, de fapt, povestea companiei la nivel national, incercand sa arate diversitatea lucrarilor din Romania, cea a solutiilor de durata oferite, importanta automatizarii si care este viziunea Agta-Record (companie elvetiana) pentru calitate si performanta.

Proiectele sunt in numar de 27 si prezinta, pe cate o foaie, povestea usilor automate Record care si-au facut loc in arhitectura cladirii. Fiecare proiect are o poveste aparte, iar Record si-a dorit sa surprinda diversitatea acestora intr-o Carte. Usi glisante sau usi rotative in doua, trei sau patru aripi cu tavan de sticla sau fara, cu bronz sau nu, toate s-au adaptat nevoilor in parte si constituie cele mai bune solutii pentru clădiri.

Cartea va fi prezenta si la evenimentul ”THE OPEN DOOR”, cel care anunta lansarea oficiala Record in Romania. Evenimentul va avea loc pe data de 21 Septembrie la Galeriile Galateca si va gazdui invitati din domeniul arhitecturii, constructiilor si fatadelor, adunati sa dezbata problema automatizarii, dar si solutiile oferite de Record. La eveniment vor fi expuse si fotografii cu cele mai importante proiecte la nivel national.

Despre Record si evenimentul international de arhitectura si constructii ”THE OPEN DOOR” aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *