KADRA – invitat special la FORO 2019

Suntem onorați să vă anunțăm că am fost invitați la Forumul Internațional al Reputației în domeniul Ospitalității – FORO 2019, în cadrul căruia, Andreea Strugaru, Managing Partner KADRA, a prezentat cum pot fi utilizate soluțiile de inginerie de acces ca tactică de consolidare a reputației în domeniul ospitalității.

“Arhitectura are multe fațete, iar cartea de vizită a unei clădiri este intrarea“ a declarat Andreea Strugaru, în deschiderea prezentării, punând în evidență faptul că soluțiile de acces automat au o importanță majoră, din perspectiva a 4 aspecte vitale pentru un business din domeniul ospitalității: Reputație, Funcționalitate, Siguranță și Design.

Andreea Strugaru, Managing Parter KADRA, a prezentat o serie de proiecte de anvergură, care au atras curiozitatea auditoriului format din arhitecti si manageri de hoteluri, care au fost interesați să folosească de acum încolo soluții de acces automat pentru o mai bună experiență oferită clienților.

Întrucât portofolul KADRA de inginerie de acces este complex, Andreea Strugaru a adus în atenția participanților și soluțiile noastre complete pentru protecția și evacuarea în caz de incendiu, precum și soluțiile de management al parcării, menite să asigure un control strict al accesului.

Prin livrarea de sisteme integrate, viteză și acces la big data, soluțiile complete KADRA cresc eficiența serviciilor oferite de stabilimentele ospitalității, ceea ce poate fi sintetizat astfel, după cum afirma chiar Andreea Strugaru: “ Mai ușor pentru angajați, mai bine pentru clienți”.

KADRA aplică tehnologia inovativă a căilor de acces pentru a spori reputația stabilimentelor ospitalității, iar succesul clienților noștri este punctul de referință al performanței noastre inginerești.

KADRA oferă soluții integrate, care includ alegerea soluției, livrare, instalare și mentenanță.

Putem oferi soluții complete și personalizate, datorită experienței de peste 25 de ani și a parteneriatului cu furnizori de tradiție din Germania și Elveția.