KADRA deschide ușile pentru cumpărături moderne la Piața Sudului

Un punct important pe harta Bucureștiului, Piața Sudului, a intrat acum mai bine de un an și jumătate într-un amplu proces de renovare și modernizare. Lucrările au fost finalizate de curând, iar noua piața a fost inaugurată pe 11 August.

Este vorba despre o construcție impozantă de 6000 metri pătrați cu toate facilitățile necesare desfășurării unui comerț modern. Investiția totală comunicată de primăria sectorului 4 s-a ridicat la peste 10 milioane de euro și a presupus tranformarea întregii zone a Pieței Sudului (construcția care adăpostește piata, spații verzi, parcare).

KADRA a participat la acest proiect furnizând cele două uși principale de acces în incinta pieței. Iar pentru această construcție nouă și modernă, soluția propusă de echipele noastre a fost reprezentată de două uși rotative Record Blasi. Varianta de ușă rotativă a fost considerată cea mai bună alegere întrucât permite acces simplu pentru vizitatorii cu cumpărături și asigură, în egală măsură, o bună izolare termică a mediului interior, piața având sisteme de ventilație performante pentru confortul comercianților dar și al cumpărătorilor.

Ne bucurăm de fiecare dată să participăm la proiecte care schimbă fața orașului și modernizează experiența locuitorilor oferindu-le mai mult confort și siguranță.