Spital Modular Sibiu, trape de fum, policarbonat

KADRA se implică în proiecte care dezvoltă infrastructura sanitară

Sistemul sanitar din România, greu încercat în această perioadă de pandemia provocată de noul coronavirus, are nevoie de investiții semnificative în zona de infrastructură. Până când vor fi posibile proiectele majore atât de necesare, medicii și managerii de spitale încearcă să suplinească nevoia de spații noi, care să respecte standardele, prin soluții de tipul spitalelor modulare.

Așa este și cazul spitalului modular din Sibiu, destinat preluării cazurilor de chirurgie plastică dar care, în contextul crizei actuale, va prelua și cazuri de COVID-19. Este vorba despre un spital de campanie compus din containere modulare, ridicat în curtea Spitalului Clinic Județean Sibiu.

KADRA a participat la acest proiect furnizând luminatoare și uși de acces. Luminatoarele fixe, 26 la număr, vor avea rol în iluminarea naturală a spațiului, sunt fabricate din sticlă acrilică și au baza din tablă cu termoizolație de vată minerală. Pe lângă lumina naturală, ele asigură și bariera termică.

In ceea ce privește ușile, canatul acestora are un înveliș de oțel galvanizat iar pe interior, un material de umplere rigid cu structura fibroasă, având grosimea totală de 40 mm.

Soluțiile propuse de KADRA au fost adaptate nevoilor proiectului și au ținut cont de standardele de siguranță și igienă din sectorul medical.

Experiența echipelor noastre în acest domeniu ne abilitează să venim de fiecare dată cu propuneri adaptate pentru o zonă unde rigorile sunt cu totul speciale.