Construim impreuna de 20 de ani!

Povestea acestei companii incepe in 1993 la Cluj, moment in care un grup de oameni vizionari anticipeaza nevoia de inovatie si gradul accelerat de dezvoltare specifice domeniului constructiilor. Lucrurile au evoluat conform asteptarilor. Oferind solutii inovatoare prin parteneriatele cu furnizori externi si garantand un grad ridicat de calitate, compania a crescut rapid ajungand sa participe pana in 2013 la peste 1500 de proiecte nationale. Intr-o piata in expansiune, in contextul amplificarii procesului dezvoltarii tehnice, compania a cunoscut o dezvoltare continua. In 2005 identitatea Aluterm se transforma, liniile principale de vanzare devin divizii independente, cu specialisti proprii.

cover 20 + logo 600

Cea mai mare satisfactie o ai atunci cand reusesti sa construiesti ceva, ceva care dureaza si care reuseste sa schimbe in bine vietile oamenilor. Noi am reusit. Pentru noi constructiile reprezinta un spatiu pentru viata si in consecinta misiunea noastra a fost mereu aceea de a oferi produsele de incredere necesare dezvoltarii lor. Aceasta abordare corelata cu buna colaborare cu firmele partenere ne-a adus aici, la aniversarea a 20 ani.

Andreea Strugaru, Managing Partner, Aluterm Group

Astazi Aluterm Group detine 4 divizii:

logo siatec160x2

Siatec – este divizia din cadrul Aluterm Group specializata in automatizari pentru cai de acces. Siatec este liderul pietei de automatizari pentru cai de acces furnizand echipamentele si expertiza pentru peste 1 000 de proiecte. In 2013 Siatec are peste 400 de colaboratori si parteneri nationali si internationali. Produsele din gama Siatec sunt: automatizarile pentru porti, usi automate, bariere automate, usi industriale, usi rezistente la foc, usi de garaj sectionale sau basculante, sisteme de actionare pentru ferestre, sisteme complete de andocare, gama completa de accesorii pentru toate aceste tipuri de echipamente enumerate.

Logo Makroplast 160

Makroplast – este divizia care ofera produse si servicii complete din piata placilor din policarbonat.  Solutiile oferite sunt atat pentru zona rezidentiala, pentru proiectele comerciale cat si pentru constructiile de tip industrial. Produsele Makroplast: placi din policarbonat celular, placi din policarbonat compact, placi din policarbonat modular, placi din policarbonat cutat, trape fum, trape ventilatie, luminatoare componibile, copertine de intrare cu sau fara panouri laterale de protectie.

Logo Parkomatic 150

Parkomatic – divizia specializata in sistemele de parcare: parcometre stradale “on-street”, sisteme automate de parcare cu bariera “off-street”. Toate solutiile sunt modulare, in portofoliul companiei se gasesc atat parcari mici cat si parcari mari cu peste 300 de locuri.

logo 29 august TORMED RAL6027 RGB 160

Tormed – este divizia Aluterm Group destinata domeniului medical. Tormed este singurul distribuitor national de sisteme automate de acces si usi create pentru sectorul medical, capabil sa ofere inovatia partenerilor internationali si experienta de 20 de ani a inginerilor implicati in proiecte de acest gen in Romania.

CONCURS

Pentru a marca aniversarea a 20 de ani si pentru a multumi colaboratorilor, Aluterm Group a lansat un concurs care ofera ca premii tablete Apple si Samsung, un premiu special pentru arhitecti si premii zilnice. Concursul se desfasoara in perioada 15 octombrie – 30 decembrie 2013. Detalii complete despre acesta sunt disponibile in pagina dedicata –

premii Aluterm

Premii concurs Aluterm 20

Despre Aluterm Group

Aluterm Group ofera din 1993 solutii pentru industria constructiilor validate in peste 1500 de proiecte care se remarca printr-un plus de valoare prin includerea de automatizari pentru cai de acces, materiale din policarbonat si trape sau parcari inteligente.

BUCURESTI – Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park T/F: 021-6272300

CLUJ – Parcul Industrial Tetarom 1, Str. Taietura Turcului, nr. 47, cladirea de birouri Novis Plaza T/F: +40 26 427 4014
E-mail: contact@kadra.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *