Ce este perfectiunea?

Usi automate Record – din 1953

Ce este perfectiunea?

Astazi, mai mult ca oricand, suntem inconjurati la tot pasul de adevarate minuni tehnologice. Dimineata, cand alergi de la metrou pentru a intra in cladirea turn din zona Aurel Vlaicu, in doar 100 de metri, pasesti pe langa sute de astfel de lucruri pe care dezvoltarea tehnologica ni le-a oferit.

Nu vom vorbi in acest articol despre masini si nici despre gadget-urile care ne inconjoara la tot pasul, vom vorbi despre intrarile in cladiri si despre perfectiune.

Perfectiunea este tehnologie?

In 1921, Einstein, a primit Premiul Nobel nu pentru Teoria Relativitatii (considerata la acea vreme inca destul de greu de acceptat) ci pentru descoperirea Efectului Fotoelectric. Pe acest principiu functioneaza astazi majoritatea senzorilor care deschid usile. In drumul tau spre birou, usa se deschide datorita intreruperii unui fascicul luminos care se traduce in anularea tensiunii dintr-un circuit electric. Chiar si panourile solare functioneaza tot pe baza acestui principiu.

Usile automate au beneficiat si beneficiaza si azi de cele mai noi tehnologii, dar acest aspect nu este suficient pentru a conferi perfectiunea. Perfectiunea nu poate fi doar tehnologie. In 1953 AGTA Record a inceput sa proiecteze perfectiunea in materie de usi automate si a mers mai departe de tehnologie.

De unde vine perfectiunea?

In 1953 Helmut Heinz Bunzl a pus bazele companiei Record, in Elvetia, aproape de Zurich, in Fehraltorf. Scopul lui a fost acela de a crea usi automate care sa devina un standard in piata, prin inovatie, calitate si fiabilitate. Inca de la inceput patentele au inceput sa se adune, pentru ca directia de dezvoltare era una noua si foarte puternica.

Perfectiunea vine dintr-un cumul de factori care au purtat mai departe si mai sus aceasta poveste inceputa in 1953 intr-un mic orasel din Elvetia. Acum, grupul are peste 2500 de angajati, este prezent in peste 50 de tari din toata lumea si pastreaza viu obiectivul de a atinge perfectiunea prin fiecare produs fabricat. Nu este intamplator ca in intreaga lumea se deschid si se inchid in acest moment peste 600 000 de usi ajutate de mecanisme Record.

Usi automate Record - din 1953

Perfectiunea – usi automate Record din 1953

#PASIUNE – sa pui suflet, sa vibrezi, sa crezi in ceea ce faci. Asa a fost la inceput, asa este si acum. Pasiunea se vede astazi in inovatie si in multitudinea de caracteristici care fac aceste usi sa fie altfel si sa performeze.

#LIBERTATE – toate produsele noastre au acelasi scop, sa sporeasca libertatea ta. Astazi libertatea este altfel, in aeroporturi, in cladirile de birouri, in centrele comerciale pentru ca usile automate Record au adus schimbarea.

#DETALIU – credem ca diferenta e facuta de fiecare detaliu. Toate produsele noastre trec printr-un proces amplu de verificare a calitatii. Mai mult de atat, in proiectare ne-am gandit la fiecare element, la fiecare material si la integrarea lor in mediul in care va ajunge fiecare usa.

#ECHILIBRU – mizam pe echilibru, oferim o calitate de exceptie dar ne asiguram ca produsele noastre sa aiba preturi accesibile.

#ASIMETRIE – aceasta este o metafora. In drumul nostru spre perfectiune nu facem decat sa estompam asimetrii, aceasta este calea spre inovatie. Probabil acesta este un drum fara sfarsit.

#CULOARE – culoarea inseamna pentru noi viata, universuri diferite, culori locale diferite, viziuni ale arhitectilor diferite. Prin ceea ce facem, noi dam culoare intrarilor in cladiri si potentam identitatea,

#LUMINA – pentru noi usa este si un spatiu care permite trecerea luminii. Lumina este esentiala in constructia de spatii pentru viata. De multi ani am dezvoltat tehnologii care permit spatii vitrate largi, mai mult de atat avem o serie de usi complet vitrate, cu mecanismele de inchidere/deschidere ascunse in plafon sau in pardoseala.

#CURAJ – datorita lui am ajuns aici, datorita lui am inovat constant in acesti peste 50 de ani, datorita lui libertatea noastra in spatiile publice, in cladirile de birouri, in spitale, in aeroporturi, in centrele comerciale este mai mare. Curajul aduce perfectiunea.

#INCREDERE – numai pe incredere poti construi. Solutiile noastre au la baza increderea angajatilor Record in misiunea noastra, noi mizam pe increderea ta in scopul nostru de a-ti spori libertatea prin automatizarea cailor de acces cu solutii inovatoare.

#SIMPLITATE – nu ne-am indepartat de la scopul nostru, chiar daca au trecut multi ani de la inceputuri. Iar de atunci, pana azi, credem ca am simplificat, ca am construit niste dispozitive usor de folosit de publicul larg si mai ales, usor de gestionat de echipele de montaj si service.

Mai multe despre perfectiune poti citi aici – http://record-romania.com/ce-este-perfectiunea/ .

ce este perfectiunea, Usi automate Record - din 1953
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *