Policarbonat, policarbonat compact, Makroplast, , policarbonat compact makroplast, policarbonat Bucuresti, Policarbonat compact Bucuresti, Policarbonat rezistent, policarbonat antisoc

Photo: Innsbruck 2012 Winter Youth Olympic Games

Trambulina K90 de la Rasnov

In capitala sporturilor de iarna din Romania este data o atentie deosebita sariturilor cu schiurile. Cu o istorie vasta in sporturi de iarna, sarituri cu schiurile si biatlon, Rasnovul a fost mereu centrul atentiei pentru pasionati. In prezent, principala atractie este Trambulina K90, insa, prima trambulina pentru sarituri cu schiurile dateaza din epoca interbelica, prima saritura fiind realizata in anul 1936.

Nevoia unei trambuline de dimensiuni mari era cunoscuta de mai mult timp printre sportivii romani, acestia fiind nevoiti sa se antreneze de multe ori in strainatate pentru concursuri. Din acest motiv, au fost demarate lucrarile pentru Trambulina K90 in prima parte a anului 2011 si au fost finalizate in Noiembrie 2012.

Campioni de talie mondiala au folosit Trambulina K90 de la Rasnov pentru a atinge inaltimi si distante impresionate. Trambulina K 90 a fost inaugurata de Iulian Patea cu o saritura impresionanta. De asemenea, Dana Haralambie, sportiva romanca ce a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Soci in 2014 a fost placuta impresionata de Trambulina K90.

Strainii au fost si ei impresionati de Trambulina K90, GRAESSLER Ulrike, INSAM Evelyn, TAKANASHI Sara si SAGEN Anette sunt doar cateva dintre saritorii straini care au testat Trambulina K90 de la Rasnov si au oferit cuvinte de lauda pentru felul in care a fost construita.

In prezent, Trambulina K90 de la Rasnov este singura trambulina cu o lungime de 90 de metri din Europa de Est construita la standardele Comitetului Olimpic European fiind si cea mai mare trambulina din Romania.