Usi automate glisante cu operator ingropat

Reconfiguram frontiere urbane. Din 1993

KADRA ofera solutii de acces de felul usi automate glisante cu operator ingropat in pardoseala. Acest sistem ofera eleganta si rafinament cladirii. Este adesea folosit la usile de exterior care sunt integrate in fatada.

Usile cu operator ingropat sunt proiectate pentru a inlatura cutiile voluminoase si inestetice in care se afla operatorul pozitionate deasupra usii. Astfe, zona de deasupra unei usilor automate glisante ramane total nemodificata pentru ca operatorul este complet ascuns in podea. Avantajul major este reprezentat de arhitectura curata si completat de posibilitatea de a avea spatii vitrate totale. Aceste avantaje se obtin cu un sistem de usi automate care poate transporta, de asemenea, canaturi de usi grele. Practic nu exista compromis atunci cand vine vorba de usi automate glisante.

Confortul si utilizarea operatorului ingropat este exact la fel ca si fiecare usa standard, cu operator montat deasupra usii glisante.

Operatorul este pozitionat intr-o cutie din otel inoxidabil, ce produce o separare intre componentele motorului si partea electronica. Sistemul este perfect gandit pentru a asigura o functionare sigura si adecvata, cu aceeasi durata de viata ca si oricare alte usi automate glisante clasice.

Gama de solutii de operatori ingropati este disponibila pentru intreaga gama de usi glisante, chiar si pentru cele angulare, curbe sau inclinate.

Aceste usi pot fi folosite in orice fel de cladiri cum ar fi, hoteluri, spitale, aeroporturi, cladiri de birouri, muzee, centre comerciale, cladiri rezidentiale si multe altele. Usi automate glisante cu operator ingropat sunt solutia perfecta pentru orice sistem de fatada de sticla si de perete cortina. Optiunea de canaturi fara rama este disponibila pentru a obtine o transparenta totala a fatadei. Sistemul foarte silentios cu unitate de actionare fiabila a fost dezvoltat special pentru utilizarea in sol. Solutiile KADRA pentru usi automate glisante cu operator ingropat vsunt disponibile pe inaltimi pentru pasajul de trecere de pana la 5000mm sunt posibile (la cerere), in timp ce adancimea instalarii operatorului este de numai 200mm (0,2 m).