Policarbonat compact cutat

Policarbonat pentru luminatoare fixe

Informatii generale Policarbonat compact cutat

Policarbonat compact cutat – exista in 2 variante in functie de forma – trapezoidala sau sinusoidala. Este conceput pentru a raspunde la diferite tipuri de aplicatii in domeniul constructiilor industriale. Disponibil in diferite forme si grosimi, se potriveste perfect cu orice profil din metal sau panouri termoizolante de tip sandwich.

RoofLITE - policarbonat compact cutat

In cazul in care se utilizeaza cu rol de laminator fix, datorita faptului ca este subtire (1mm) placile de policarbonat compact cutat se poate pozitiona in campul acoperisului astfel:

  • de la coama la streasina
  • de la coama in campul acoperisului
  • in campul acoperisului
  • din campul acoperisului la streasina

Permanent pe stoc

Policarbonat celular cutat

250/40

Grosime: 1mm

Culoare: Transparent

Dimensiuni: 1040x6000mm

Policarbonat celular cutat

200/35

Grosime: 1mm

Culoare: Transparent

Dimensiuni: 1060x6000mm

Policarbonat Compact Cutat

Grosime: 0,8mm

Culoare: Transparent

Dimensiuni: 807x2000mm

Policarbonatul este un grup de polimeri termoplastici continand grupari de carbonat in structurile chimice. Policarbonatul compact utilizat in constructii este un materiale rezistent, dur. Poate fi transparent sau opac.

Este unul dintre cele mai solide materiale termoplastice transparente. Prezinta o rezistenta exceptionala la impact, fiind practic incasabil. Astfel este inlaturat pericolul formarii cioburilor.

KADRA este unul dintre importatorii principali de policarbonat compact din Romania.

Gama de produse cuprinde policarbonat cu grosimi intre 2 si 15 mm, de suprafete fixe de 6,05 cu 2,05 m. Exista posibilitatea de a oferi placile de policarbonat compact si la dimensiuni mai mari sau mai mici, pentru detalii va rugam sa contactati inginerii KADRA. Policarbonatul poate fi transparent, fumuriu si opac.

Placile din policarbonat compact, de exterior, au ambele fete protejate impotriva radiatiei ultraviolete. Protectia UV nu reduce gradul de transmisie a luminii prin placa.

Caracteristici – policarbonatul cutat

Varianta ideala de inlocuire a clasicei fibre de sticla – policarbonat compact cutat

Aceasta gama de policarbonat este un material superior, alternativa ideala pentru fibra de sticla. Desi au o greutate redusa, placile cutate sunt extrem de rezistente, grindina sau alte intemperii neavand nici un efect distructiv asupra lor. Prin protectia totala impotriva razelor UV, placile cutate din policarbonat isi pastreaza toate calitatile – optice, mecanice, fizice – pe o perioada extrem de mare de timp.

Cere oferta