Luminator continuu cu baza de sustinere

Luminator continuu cu baza de sustinere

Informatii generale

Luminatorul componibil este luminatoar continuu care nu necesita structura de sustinere. Marele avantaj al acestui tip de luminator este modularitatea. Acest tip de luminator se poate adapta pana la o latime de 3 metri si o lungime teoretic infinita. Acest lucru se datoreaza constructiei cu doua capete si un numar de module centrale, in functie de lungimea aleasa. Sistemul nu necesita structura de sustinere.

Luminator continuu cu baza de sustinere
Constructie luminator modular cu rebord
Luminator acoperis

Luminator continuu cu baza de sustinere – structura si detalii montaj

Luminatorul continuu autoportant are o structura modulara obtinuta prin termoformarea policarbonatului multistrat cu grosimea de 10 sau 16mm, in functie de latimea sau izolatia termica solicitata, cu un coeficient de transfer termic de 1,9 W/mp.

Montajul se realizeaza fara structura suplimentara de rezistenta, solutie de reducere a costurilor si timpului de montaj. Punerea in opera pe acoperis nu necesita un soclu de asezare particular.

Se produce intr-o gama diversificata de dimensiuni cu o deschidere (latime) de pana la 3m si o lungime practic nelimitata. Acest tip de luminator prezinta avantajul ca i se pot incorpora atat trape de fum cat si deschideri electrice pentru ventilatie zilnica sau alte tipuri de deschideri in functie de nevoile sau cerintele clientilor.