Proiecte linia de business Acces automat

Usi rotative automate, usi termoizolante, usi rotative cu 3 canaturi, usi rotative din bronz automate, usi rotative din sticla, usi rotative blasi, usi rotative record
  • Produsele de top si performanta tehnica au conlucrat cu cerintele de estetism, siguranta si igiena in instalarea mai multor tipuri de usi speciale la Maternitatea Regina Maria din Bucuresti, totalizand un numar de aproximativ 350 de usi.
  • Complexitatea proiectului Fabrica La Lorraine a fost un motiv de implicare maxima pentru noi, astfel incat am asigurat tot necesarul de produse cum sunt docurile de incarcare (rampa de egalizare + burduf izotermic+ usa sectionala), usi de congelator, usi rulou rezistente la foc dublate de usi rapide, sisteme autoportante (porti in consola), bariere automate.
  • Modernizarea Salinei de la Turda a inclus instalarea unei usi rotative furnizate de KADRA – detalii si fotografii pe pagina proiectului.
  • Ultimele proiecte finalizate de echipele KADRA: usa rotativa de la Magazinul Maramuresul si usile automate culisante drepte de la Vivo Plaza, ambele cladiri fiind localizate in Baia Mare.

DSC_3986-PA DSC_4086

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *