• Simplu si rapid

    Acum poti face plata direct prin card si card contactless prin sistemele de parcare Kadra

De ce sa platim cu card si card contactless?

O problema foarte des intalnita in domeniul parcarilor este lipsa banilor in numerar si imposibilitatea de a face plata cu cardul.

Aceasta problema este foarte des intalnita in domeniul hotelier, domeniu care ia contact foarte des cu persoane din tari straine ce nu au numerar autohton sau al caror card nu este acceptat de sistemele prezente.

Tocmai pentru a rezolva aceasta problema, KADRA, specialistii in parcarile automate, a creat un sistem de plata cu card si card contactless.

Simplu, rapid si eficient, acest sistem permite oricarui utilizator al parcarii sa plateasca rapid, majoritatea cardurilor emise in strainatate fiind acceptate rapid cu conversie valutara directa.

Unic in momentul de fata in Romania, acest sistem impinge in piata si mai mult sistemele de parcare automate in totalitate furnizate de KADRA. Aceste sisteme permitand functionarea totala fara a fi necesara prezenta vreunui factor uman, cu exceptia persoanei care schimba consumabilele (role chitante).

Automation

Sistem complet automat

Safety

Sigur si eficient

Fast

Simplu si rapid

Money

Profitabil

Cum functioneaza?

Intregul sistem este rapid, intuitiv si automat.

Clientul primeste un tichet cu cod de bare. Sistemul atribuie acelui tichet ora de intrare.

Inainte de iesire, clientul merge la casa automata de plata cu card si card contactless unde scaneaza tichetul iar sistemul ii prezinta suma de plata. Apoi, clientul poate alege plata cu numerar sau cu cardul.

In cazul platii cu numerar, automatul ofera restul exact in monede si bancnote iar clientul poate parasi parcarea dupa plata, scanand tichetul de parcare la iesire.

In cazul platii cu card si card contactless, clientul alege varianta de plata iar sistemul ii afiseaza pasii necesari efectuarii platii, moment in care poate introduce cardul si pinul sau apropia cardul contactless de cititor.

Imediat dupa verificare, clientul primeste chitanta si poate parasi parcarea scanand tichetul de parcare la iesire.

O reprezentare simpla a sistemului cu card cu pin si card contactless este prezenta mai jos.

Sistemul de plata cu card si card contactless a fost implementat de inginerii KADRA.

In prezent, este singurul sistem de plata cu card si card contactless folosit in parcarile automate din Romania si urmeaza a fi implementat in peste 10 locatii din tara anul acesta.

Desigur, pana la implementarea acestor sisteme, invitam persoanele interesate la o cana de cafea si un test in showroom-ul nostru din Cluj, unde puteti incerca plata contactless de cate ori doriti, bineinteles, folosind cardurile noastre.

Pentru intrebari legate de implementare si oferte, va stam la dispozitie prin formularul de mai jos.

Trimiteți-ne e-mail

Contact