0737 975 305 | contact@kadra.ro
- Cluj – Napoca – Strada Nikola Tesla nr. 15, Tetarom I
- București – Sos. Dudești-Pantelimon nr. 42
- Timișoara – Strada Cloșca, nr. 66
Navighează rapid
- Uși automate
- Uși medicale
- Uși antifoc
- Uși industriale
- Bariere automate
- Porți automate
- Stații încărcare vehicule electrice
- Policarbonat compact
- Trape de fum
- Luminatoare
- Turnicheti
- Parcometre
- Parcometru
- Trape desfumare
- Usi rezistente la foc
- Usi antifoc
- Usa glisanta etansa
- Statii incarcare vehicule electrice
- Usi batante automate
- Bariere parcare
- Bariera automata
- Pavaj ecologic
- Protecție la foc
- Policarbonat compact
- Desfumare și ventilație
- Bariere auto
Noutăți
- Trape de fum cu acționare pneumaticăoctombrie 30, 2023 - 9:13 am
- Trape desfumare 100% electriceseptembrie 25, 2023 - 9:49 am
- Modernizare parcare automată subterană la Sala Polivalentă din Clujaprilie 7, 2023 - 8:10 am
- Sistem integrat de control al accesului la Aparthotel Atlas din Piatra Neamțfebruarie 22, 2023 - 4:30 pm
- Uși automate și trape de fum de la KADRA pentru Momaxfebruarie 22, 2023 - 4:16 pm
- Uși automate de la KADRA pentru magazinul cash&carry OBLIO din Târgu Mureșfebruarie 22, 2023 - 3:59 pm
- Sistem de parcare automată Parkomatic pentru telegondola și pârtia olimpică Borșa din Maramureșdecembrie 20, 2022 - 9:25 am
- Sistem de parcare de la KADRA pentru Coratim Clujdecembrie 12, 2022 - 4:45 pm
Cele mai căutate soluții
- Bariera acces auto
- Bariera automata
- Bariere auto
- Bariere automate
- Bariere parcare
- Cortine si usi antifoc
- Sistem usa glisanta
- Usa glisanta etansa
- Usa sectionala
- Usi automate
- Usi batante
- Usi industriale
- Usi metalice antifoc
- Usi rezistente la foc
- Usi sectionale
- Parcometru
- Parcometre
- Statii incarcare electrice
- Turnicheti
- Desfumare
- Trape desfumare
- Porți automate
- Policarbonat compact
Copiii sunt minunați întotdeauna, iar noi, KADRA, vrem să vă împărtășim, astăzi, o poveste remarcabilă a unor elevi extrem de talentați, în care am crezut încă de la început și la care am pus umărul ca să devină realitate. Iar astăzi, premiul obținut și recunoașterea internațională pentru micii mari actori este cea mai mare răsplată pentru compania noastră.
La începutul lunii mai, anul acesta, trupa de teatru formată din 21 de elevi, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, de la mai multe școli clujene (Elf, Lucian Blaga, Nicolae Titulescu, Emil Racovita și Colegiul de Muzica “Sigismund Toduță”), reunită pe nucleul celor care au fost “părinții scriptului The Wall” , coordonată de profesorul Dan Leonard, a obținut la San Remo, din partea unui juriu extrem de avizat, premiul cel mare al festivalului Eurotheatre: Delfinul de Argint – School Creativity Award, ca recunoaștere a valorii spectacolului desfășurat pe scena teatrului Ariston.
Spectacolul abordează o problematică socială actuală, punând în lumină conflictual dintre generații: “Este o piesă originală, scrisă de mine și de copii, despre conflictul dintre generații și cuprinde scene de familie cu prelungirea conflictului în școală, între elevi. Am făcut noi niște scene inspirate din viața reală pe această temă, iar muzica și versurile le-am compus eu și i-am acompaniat pe copii pe scenă, cu chitara și cu vocea”, a spus profesorul care îi îndrumă pe copii.
Prin această piesă de teatru, profesorul Dan Leonard, împreună cu elevii, doresc să tragă un semnal de alarmă pentru părinții care nu acordă suficientă atenție copiilor, lăsând ca diferența de mentalitate între generații să se acutizeze: „Am vrut ca acest spectacol să le dea de gândit părinților în relația cu copiii, să petreacă mai mult timp cu ei, să îi asculte, să îi înțeleagă” – ne-a mărturisit și nouă profesorul Dan Leonard.
Ne-a surprins extrem de plăcut spectacolul “The Wall”, care este cu și despre copii, o piesă de teatru în limba engleză, care se metamorfozează, este vie, poate să fie transpusă în diferite moduri. De altfel, ea a suferit multiple transformări de-a lungul timpului, la fiecare dintre cele 3 variante prezentate. Pentru noi, este o încântare să observăm capacitatea extraordinară a profesorului regizor de a face să fie natural și firesc jocul pe scenă al copiilor mai mici sau mai mari, să pară simplu, să placă, și, mai mult, să ajungă la suflet și, împreună, profesor – adult și elevi – copii, să câștige mereu… premii…. și timp valoros…
Și este fascinant felul în care, cunoscând actorii și în viața reală, se poate observa cum le este pusă în valoare personalitatea din care a fost extrasă esența care face diferența pe scenă. One hope: to be continued…
Iar noi, KADRA, îi felicităm din tot sufletul, suntem onorați că au reprezentat România pe una dintre cele mai prestigioase scele ale teatrului international și îi vom susține în continuare pe micii mari actori, pentru a-și duce mai departe visul și a deveni veritabili exponenți ai teatrului românesc la nivel mondial!