La KADRA suntem convinși că oamenii au dreptul să se miște neîngrădit, comod și în siguranță iar prin soluțiile noastre integrate de automatizare și management al accesului, contribuim la construirea unei lumi care înțelege și respectă acest adevăr fundamental.

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, suntem primul one-stop-shop care pune la dispoziție toate soluțiile și sistemele de acces pentru clădiri rezidențiale, industriale, pentru unități medicale, spații urbane și locuințe individuale. Inovăm continuu, asigurând partenerilor noștri servicii complete, de la consultanță până la proiectare, execuție și mentenanță, totul pentru sporirea confortului și sentimentului de siguranță.

Casa KADRA

Viața la KADRA

KADRA

Cei 27 de ani de istorie se traduc pentru noi și partenerii noștri în mii de proiecte finalizate de o echipă valoroasă de peste 80 de oameni care au atât know-how-ul, cât și deschiderea de a pune la dispoziția clienților experiența acumulată în timp.

Credem cu tărie că viitorul nostru se bazează pe doi mari piloni: dezvoltarea soluțiilor în jurul conceptului de free-flow (circulație și acces liber) și o echipă cu competențe aprofundate, care va fi mereu pregătită să lucreze cu cele mai noi tehnologii din domeniu, deservind optim nevoile clienților.

#OameniiKADRA sunt oameni care se regăsesc în această filosofie, care își doresc să lucreze într-un domeniu care aduce împreună industria construcțiilor și tehnologia, două dintre sectoarele care înregistrează o creștere constantă.

La KADRA #aicces la know-how valoros, dezvoltat local sau preluat de la parteneri internaționali de top, la provocări permanente pentru a găsi soluții optime pentru clădiri sigure și primitoare, la sprijin și ghidare din partea echipei de management și a colegilor experimentați, la o atmosferă de lucru prietenoasă și relaxată, la posibilitatea de a-ți organiza singur timpul și proiectele, cu respectarea obiectivelor și a deadline-urilor.

KADRA este un teren pentru învățare și experimentare, jalonat de valori cărora colegii noștri le dau sens prin ceea ce fac în fiecare zi.

Valorile noastre

Respectul este unul dintre cei mai valoroși combustibili care fac o echipă să meargă în forță către atingerea obiectivelor comune. Dintotdeauna, KADRA a mers pe respect: pentru colegi, pentru clienți, pentru profesie.

Poziții pe care recrutăm în prezent

Tehnician montaj și mentenanță

– București/Cluj-Napoca –

Sales Engineer Smart Mobility

– București/Iași –

Operator depozit/Manipulant

– Cluj-Napoca –

Key Account Manger

– București –

Area Sales
Manager

– Bacău –

Contact