Accesul în Hala Centrală din Ploiești se face elegant, sigur și rapid cu ușile de la KADRA

Accesul in Hala Centrala din Ploiesti se face elegant sigur si rapid cu usile de la KADRA

Edificiu emblematic pentru orașul Ploiești, Halele Centrale reprezintă o construcție de patrimoniu gândită în anii 1930 de renumitul arhitect local Toma Socolescu. Clădirea adăpostește astăzi piața centrală a orașului cu zeci de standuri și magazine de la care se aprovizionează zilnic mii de localnici și nu numai care îi trec pragul.

Uși automate cu breakout pentru intrarea principală și una din intrările secundare

Inginerii de la KADRA au propus autorităților locale o soluție elegantă, sigură și eficientă pentru intrarea principală dar și pentru una dintre intrările secundare.

Accesul într-o astfel de clădire precum hala centrală din Ploiești, trebuie să răspundă unor nevoi diverse: acces rapid pentru un flux mare de persoane mai ales în anumite intervale orare, siguranța pentru a se conforma normelor ISU, eficiență energetică, design armonizat cu arhitectura clădirii vechi de aproape 100 de ani.

Toate acestea au fost rezolvate prin propunerea a două soluții de acces, respectiv:

Pentru INTRAREA PRINCIPALA s-a ales un ansamblu de dimensiuni 5700x3200mm format din 2 canaturi fixe, 2 canaturi mobile, 2 zone fixe laterate, prevăzut cu supralumină;

Pentru INTRAREA BRAȘOV 1  s-a ales un ansamblu de dimeniuni 3200x3800mm format din 2 canaturi fixe, 2 canaturi mobile, prevăzut cu supralumină.

Ambele uși automate sunt prevăzute cu sistem breakout care permite deschiderea totală într-o situație de urgență pentru evacuarea cât mai rapidă a persoanelor din interior.

Soluție de acces personalizată nevoilor de acces rapid, sigur și de eficiență energetică

Dincolo de acces sigur și rapid pentru vizitatori și comercianți, aceste soluții propuse de specialiștii KADRA rezolvă problema transferului de aer între exterior și interior,  contribuind la eficiența energetică a clădirii, cu atât mai importantă în contextul creșterii prețului la energie.

Echipa KADRA a propus o soluție adaptată după ce a analizat situația din teren, a observat nivelul de uzură a vechilor soluții de acces care nu mai puteau fi folosite, constrângerile de spațiu disponibil, specificul construcției, fluxul de oameni care folosesc cele două intrări.

S-a ajuns astfel la propunerea acestor două uși culisante cu sistem breakout, pe dimensiunile potrivite, montate de echipa specializată a KADRA Service care a făcut toate testele și reglajele necesare pentru o utilizare optimă.

Astfel, o veche clădire istorică, încă funcțională și frecventată zilnic de un număr important oameni, a devenit mai primitoare, oferind condiții mai bune pentru cumpărături în deplin confort și siguranță.

Cere o ofertă dacă ai nevoie de o soluție similară pentru proiectul tău!