Usa sectionala industriala Fabrica Gormet Cluj Napoca

Fabrica cu capital german Gormet este un proiect atipic

Usa sectionala industriala cu dimensiuni speciale

Fabrica cu capital german Gormet din Cluj Napoca este un producator specialist in domeniul structurilor sudate, unitatile produse avand greutati care variaza de la 5 la 120 de tone. In aceste conditii este clar ca usurinta si siguranta accesului in si din cladire devine un factor foarte important in procesul de munca si in productivitate. Solutia aleasa de beneficiarul german a fost instalarea usilor industriale sectionale de catre KADRA in conditiile in care dimensiunile acestor usi sunt atipice: 5800 mm x 7000 mm. Sistemul special de culisare verticala al unei usi sectionala industriala permite functionarea rapida, silentioasa si usor controlabila de catre utilizatori.

Usi industriale sectionale cu culisare verticala Fabrica Gormet Cluj, usa sectionala industriala

De ce usa sectionala industriala?

  • este speciala pentru spatii industriale;
  • usor si practic de operat- marimea compacta ofera mai mult spatiu atat in interior, cat si in exterior. Este practica, usor de folosit si prietenoasa cu utilizatorii.
  • un control mai mare al mediului – imbunatateste conditiile de munca si consumul de energie;
  • lumina si estetica- un ambient placut de lucru si o lumina corespunzatoare;
  • pastreaza temperatura optima pentru mediile care au nevoie de clima speciala.

Usa sectionala industriala dispune de o serie de tipuri de culisare pentru a putea fi montata in orice tip de gol.  Usile sectionale industriale sunt destinate spatiilor uriase de tipul halelor, spatiilor comerciale sau diverselor constructii atipice. Sunt construite pentru a rezista unui numar mare de cicluri de utilizare. Usile sectionale, care confera un nivel ridicat de securitate si izolare termica, sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori si tipuri de culisari pentru a putea fi montate in orice tip de gol. Ele pot fi accesorizate cu kituri pietonale ce permit accesul rapid si facil.

Usa sectionala industriala oferita de KADRA provine de la furnizori europeni de top care au traditie in productia de usi sectionale de calitate inalta.

De-a lungul timpului producatorii selectati de KADRA si-au perfectionat tehnica si s-au adaptat conditiilor pietei, astfel incat sa livreze produse conform normelor europene.

Inginerii KADRA au oferit solutii pentru peste 2500 de proiecte nationale, experienta acumulata in piata automatizarilor ii recomanda ca fiind un reper in acest sector.