Turnicheti control acces

Turnicheti control acces pentru centrul logistic Kaufland din Turda

Pentru fluidizarea și controlul accesului în centrul logistic de la Turda, Kaufland a ales soluții de control acces de la KADRA reprezentate de turnicheti control acces si bariere automate. Centrul logistic are o suprafață de 40 ha și zeci de mii de produse depozitate. În condițiile în care peste 6000 de paleți sunt livrați zilnic către magazinele Kaufland din toată zona de vest și nord a țării, fluxul de oameni și mașini de marfă este unul foarte ridicat. O soluție simplă și rapidă de acces era necesară pentru a fluidiza intrările și ieșirile dintr-o astfel de unitate logistică.

Soluția de control acces și fluidizare trafic de la KADRA a fost reprezentată de doi turnicheti control acces full height pentru accesul în centrul logistic și un turnichet tripod pentru zona de control.

Modelul de turnicheti control acces ales pentru Turda

Modelul 312 al turnichetului înalt cu trei sectoare este din oțel galvanizat vopsit în câmp electrostatic, iar rotorul este din oțel inoxidabil, rezistă la un trafic intens, pasajul de trecere este de 600 mm şi este prevăzut cu suport pentru cititoarele de control acces.

Proiectat special pentru zone care vizează controlul accesului pietonilor și un grad ridicat de securitate și siguranță, turnicheti control acces oferă trecere confortabilă. De asemenea, în caz de pană de curent aceștia permit trecerea ușoară a persoanelor, fără a se bloca datorită sistemului de siguranță integrat.

blank

Soluția de control acces de la KADRA

Pe langa turnicheti control acces, pentru fluidizarea și controlul traficului auto au fost montate 2 bariere cu braț de 6 m, care au inclus un sistem de semaforizare cu rolul de a fluidiza traficul.

Bariera Gard 8 este o barieră cu un stil modern și aspect estetic plăcut. Are lampă rotunjită de semnalizare cu LED, care garantează siguranța și are o durată lungă de viață, precum și fotocelule ce pot fi integrate în corp. Manșonul de protecție protejează împotriva pericolului de lovire în timpul mișcării brațului, la deschidere și închidere.