Ușile automate sunt soluții sigure și igienice de acces

Automat e mai curat

Sunt gesturi simple pe care le facem zi de zi și care, în anumite contexte, pot deveni un pericol pentru sănătatea noastră. Într-o perioadă în care circulația persoanelor este tot mai intensă, în care zonele urbane sunt tot mai aglomerate și mai tranzitate, simplul acces într-o clădire, fie că vorbim despre un hotel, o instituție publică, un spital sau o farmacie ne expune la contactarea diverșilor viruși care circulă tot timpul în jurul nostru. V-ați gândit vreodată că mânerul sau clanța unei uși reprezintă una dintre zonele cele mai predispuse la a fi contaminate cu diverși viruși ? Este totodată zona pe care nu o putem evita atunci când dorim să intrăm sau să ieșim dintr-o încăpere. Este suficient ca o persoană infectată să pună mâna pe clanța sau mânerul unei uși pentru ca toți cei care vin în urma lui și o ating să riște contaminarea, fără a fi măcar conștienți de acest lucru.

unitate medicala, usi automate

Avantajele ușii automate

Soluția pentru a evita astfel de riscuri ? Ușa automată este cea mai igienică formulă de acces.
Aceasta oferă un beneficiu major evident : nu trebuie atinsă pentru a se deschide și a permite accesul.
În plus, este foarte comod de folosit în condițiile în care ai bagaje sau trebuie să ții copiii de mână. Sistemul automat de acționare a ușii pe bază de senzori detectează prezența persoanelor în fața zonei de acces și îl scutesc pe vizitator de orice contact direct cu suprafața acesteia.

Ușile automate permit și controlul accesului dacă sunt echipate cu sistemele specifice necesare. Asta înseamnă că doar cei care au primit dispozitiv de acces pot pătrunde în clădire, ceea ce limitează riscurile de a interacționa cu persoane nedorite sau care nu ar trebui să se găsească în spațiile respective. Oferă un plus de siguranță și confort.

Pe lângă toate acestea, în cazul ușilor automate cu sistem break out, vorbim și despre protecția în caz de urgență, acestea deschizându-se rapid în situații speciale prin conectarea la centrala de incediu, asigurând evacuarea persoanelor și/sau a fumului în cazul izbucnirii unui incendiu, de exemplu.

supermarket usi automate, usa magazin

Să fii pregătit înseamnă să fii în siguranță

Este adevărat că e întotdeauna mai ușor să previi decât să tratezi, de aceea, noi, la KADRA, ne străduim să punem la dispoziția clienților noștri, preocupați de siguranța oamenilor care le trec pragul, cele mai bune soluții de acces automat, eficiente din punct de vedere calitate-preț și extrem de fiabile.

Avem o experiență de peste 27 de ani în acest domeniu, am învățat și am cercetat multe situații speciale alături de partenerii noștri și de fiecare dată am găsit soluția potrivită pentru ei, care să reziste în timp.

Mai multe despre soluțiile sigure de uși automate pe care vi le poate oferi KADRA găsiți aici.