Soluții integrate de acces pentru fabrica și magazinele Diana

Rampe de încărcare și burdufuri termoizolatoare, usi sectionale industriale, uși rapide flexibile automate, uși frigorifice batante și culisante, uși automate RECORD

Usi sectionale industriale, usi automate, usi rapide industriale, Fabrica de mezeluri Diana

Producție în siguranță cu soluțiile de acces (usi sectionale industriale, uși rapide, uși automate) Kadra la fabrica de carne și mezeluri Diana din Vâlcea

Solutii de acces prin usi sectionale industriale, rampe de andocare, uși rapide și uși culisante – un proiect integrat implementat de echipa KADRA de-a lungul a mai bine de doi ani de zile pentru fabrica de mezeluri Diana din Vâlcea dar și pentru magazinele proprii de desfacere.

Diana este unul dintre cei mai mari retaileri independenți din România, compania deține un abator unde prelucrează carne și produce mezeluri în Bujoreni, Vâlcea precum și un lanț local de magazine alimentare, în ultima perioadă lansând și un concept de locații Gourmet. Din 2018 încoace, Diana a investit masiv în procesul de retehnologizare a fabricii dar și în remodelarea magazinelor.

Diana a ales KADRA pentru soluțiile automate de acces atât pentru abator, cât și pentru a schimba experiența de cumpărături în magazinele proprii.

sisteme andocare

Usi sectionale industriale pentru încăperi cu temperaturi joase, controlate

Kadra a echipat noua clădire a fabricii de carne și mezeluri Diana din Râmnicu Vâlcea cu un sistem de uși speciale pentru diverse zone specifice activității de prelucrare a cărnii în condiții optime de siguranță alimentară.

În funcție de destinație și specificul activității, fiecare clădire are nevoie de soluții adaptate în ceea ce privește accesul. Iar atunci când este vorba despre industria alimentară, parametrii care țin de temperatura controlată sau respectarea regulilor de igienă sunt esențiali pentru o bună desfășurare a activității.

Fabrica de carne și mezeluri Diana din Râmnicu Vâlcea este o companie românească de tradiție aflată în topul abatoarelor din România și al producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc. Extinderea liniei de fabricație din Vâlcea a presupus o investiție importantă și o grijă deosebită pentru soluțiile cele mai potrivite desfășurării activității în condiții maxime de siguranță.

Alături de specialiștii Kadra, proiectanții fabricii au ales un sistem complex de uși adaptate pentru diverse zone și fluxuri de activități.

Astfel, pentru zonele cu temperatură controlată s-a optat, în funcție de segmentul de producție specific, pentru uși metalice glisante și batante potrivite pentru temperaturi între 00C si +8oC, uși batante, model Flip-Flap, din PVC de 5mm, transparent pentru temperaturi foarte scăzute de -25oC, dar și uși secționale industriale cu obturator termic. Aceste uși foarte specializate funcționează în cele mai dure condiții de temperatură și trafic, asigurând etanșeizarea zonelor închise pentru a păstra temperatura și condițiile de mediu constante.

Siguranța oamenilor și a procesului de producție – sistem de uși rezistente la foc (usi sectionale industriale)

Siguranța oamenilor și a bunurilor este prioritară în orice proces industrial, de aceea, pentru fabrica de carne, specialiștii KADRA au propus un sistem performant și robust de uși metalice rezistente la foc, concepute să favorizeze substanțial maximizarea proprietăților materialelor din care sunt fabricate. 

În plus, într-o astfel de unitate, operațiile de încărcare-descărcare au o frecvență mare și trebuie să dispună de soluții de acces care să eficientizeze pe de o parte consumul de energie (să evite transferul termic) din încăperile de unde se încarcă marfa, dar și să permită un flux rapid de transfer. Rampa hidraulică și ruloul metalic industrial cu acționare automată sunt soluțiile pe care echipele KADRA le-au implementat la Vâlcea și care sunt special destinate aplicațiilor de trafic intens.

Usi sectionale industriale, usi automate, usi rapide industriale, Fabrica de mezeluri Diana

Uși automate Record pentru magazinele Diana

De la acest proiect, împreună cu constructorul lor care s-a ocupat de modernizarea abatorului, am montat în ultimele 12 luni peste 12 uși automate și la magazinele din rețeaua Diana.
Iar povestea merge mai departe, căci în acest moment dezvoltăm un proiect pentru aceste magazine ale fabricii Diana cu uși cu sistem break-out.

Așadar, la fabrica Diana din Râmnicu Vâlcea, KADRA a propus și a implementat un sistem complex de soluții adaptate nevoilor concrete, traduse în respectarea condițiilor stricte de producție, cu grijă pentru echipele care lucrează acolo dar având mereu ca obiectiv eficientizarea fluxurilor.