Uși rapide vs Uși secționale

Atunci când traficul este intens intre două medii: interior și exterior sau chiar două încăperi diferite, se produce un schimb de temperatură nedorit. Pentru a păstra o temperatură optimă, mai ales când ne referim la spații unde este necesară, se recomandă o soluție de etanșeizare.

Deși poate părea …, soluția este chiar ușa care face legătura între cele două medii. O ușă aleasă corect aduce nu numai o simplificare a activității din interiorul clădirii, halei, ci și o economie generala ce se resimte prin facturile de la fiecare final de lună.

usi rapide impachetare, usi industriale

Luăm cazul unei hale in care activitatea de bază este x

Pentru că traficul este intens in fiecare zi și timpul limitat, se recomandă o ușă rapidă, care să grăbească procesul de închidere-deschidere a ușii. Însă menținerea temperaturii dorite este un factor la fel de important. Altfel, se produce un transfer termic între cele două medii, iar pentru a păstra temperatura dorită, costurile energetice vor crește. De aceea soluția este o ușă rapidă, cu proprietăți de etanșeizare, care să suporte multe cicluri de rualre în fiecare zi.

În termini tehnici, etanșeitatea sigiliului este asigurată de fermoarul lateral. El rulează în ghidaje de polizen auto-lubrifiante și astfel se minimizează infiltrarea aerului, a prafului și a curenților.

FUNCȚIA DE AUTOREPARARE

Prin cortina ce face parte din structura ușii, se poate activa funcția de autoreparare. Cum funcționează aceasta?

În cazul unei accidentări a cortinei cu un utilaj, sistemul repară automat cortina și păstrează funcționalitatea ușii la standarde înalte.

Usi industriale, usi sectionale industriale
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *