Usi automate magazin – ușă automată Starbucks Timișoara

Usi automate magazin furnizate de Kadra

Usi automate magazin usa automata culisanta RECORD pentru Starbucks Timisoara un plus de eleganta oferit de usile producatorului elvetian Record.

Pentru Starbucks Timișoara s-a optat pentru o soluție de ușă automată culisantă RECORD cu canat mobil. Această ușă este potrivită pentru un trafic intens. În plus, eleganța pe care o au ușile producătorului Elvețian Record amplifică eleganța specifică unei cafenele Starbucks.

Deşi sistemul de uși automate magazin poate fi conceput astfel încât ușile să arate foarte diferit una faţă de cealaltă, toate automatizările se definesc printr-o gamă de caracteristici, care, luate împreună, pot fi considerate „tipice pentru record”. Cea mai pregnantă caracteristică pentru uși automate este silenţiozitatea remarcabilă, care este rezultatul conştient al abilităților noastre de proiectare şi execuţie. Cu toate acestea, impresia generală devine favorabilă doar atunci când toate mişcările uşii interacţionează armonios între ele.

Sisteme uși automate magazin

KADRA are în portofoliul de soluții uși automate cu foaie simplă sau dublă, soluții ce pot fi găsite acolo unde uşile automate sunt în general montate. Acestea au deschideri cu lăţimi cuprinse între 800 şi 3000 mm, şi modelul cel mai puternic poate susţine greutăţi de uşă de până la 1 x 250 sau 2 x 200 kilograme.

Pentru un plus de siguranță, toate modelele de uși automate pentru magazin pot fi integrate cu sistem break-out. Acest sistem permite crearea de spaţii largi de acces în caz de urgenţă. Mecanismul permite pivotarea la 90° a segmentelor de uşi şi a panourilor laterale, indiferent de poziţia uşii. Această caracteristică se adăugă mişcării normale, liniare de deschidere. Sistemele sunt conforme standardelor europene şi româneşti.

Mentenanța

Montajul şi mentenanţa în ceea ce privește ușile automate pentru magazin sunt uşor de realizat, practice, sigure şi, nu în ultimul rând, au un design care le permite să se adapteze cu uşurinţă oricărui tip de interior. Datorită dimensiunilor reduse ale operatorului, acesta poate fi ascuns cu uşurinţă în perete pentru a ajuta la integrarea uşilor în design-ul fațadei magazinului.