AVIR800, turnichet cu funcție de dezinfectare

Turnichet cu funcție de dezinfectare

AVIR800, turnichet cu funcție de dezinfectare, este o soluție de acces care combină funcții ce ajută la protejarea sănătății, dar și la creșterea gradului de siguranță. Având un dispozitiv încorporat care permite persoanei care folosește turnichetul să se dezinfecteze pe mâini, AVIR800 este soluția ideală pentru a îndeplini cerințele de igienă impuse de în contextul pandemiei de COVID-19.

În plus, turnichetul poate fi prevăzut cu termometru și cititor de purtare a măștii. Compatibil cu toate sistemele de control de acces, turnichetul cu funcție de dezinfectare permite accesul doar după ce sunt îndeplinite cele două condiții de trecere: dezinfectarea mâinilor și măsurarea temperaturii persoanei.

Caracteristici

  • Fabricat din oţel inoxidabil;
  • Prevăzut cu 2 rezervoare pentru lichid dezinfectant având fiecare capacitate de 5L (opțional capacitatea poate fi mărită, rezervoare de diferite mărimi şi volume putând fi utilizate);
  • 1L de dezinfectant permite 100 de treceri;
  • Funcţionează cu dezinfectant lichid (nu este recomandat dezinfectantul gel);
  • Operează la temperaturi între -20 și +68 grade Celsius.
AVIR800, turnichet cu funcție de dezinfectare, turnicheti

Un avantaj al turnichetului este că algoritmul de acces poate fi ajustat pe baza ordinelor primite de la unitatea de control sanitar și/sau sistemul de control acces și termometru.

Pe lângă funcţionarea ca turnichet pentru igienă,  acesta poate fi integrat cu sisteme de control a accesului (termometru, termocameră, cititoare biometrice și de card). Sistemul permite accesul pentru o persoană după ce primește autorizaţia de la sistemul de control acces şi după dezinfecţia mâinilor.

În caz de urgență sau pană de curent, brațele turnichetului se rotesc liber pentru a permite trecerea rapidă.

Avantajele pe care turnichetul cu funcție de dezinfectare le prezintă face ca acesta să fie soluția ideală pentru controlul accesului și traij în laboratoare medicale, instituții publice, transport în comun, clădiri de birouri, unități producătoare de alimente, săli de sport și nu numai.