Trape de fum Makroplast, desfumare, trape de fum pentru hale, trape de fum verticale, trape de fum Bucuresti, Trape de fum Orade, Trape de fum Cluj Napoca, Trape de fum Bacau, Trape de fum Timisoara, Trape de fum automate, trape de fum cu ventilatie, desfumare si ventilatie, trape de fum desfumare

Sursa Photo: Decitex

Trape de fum pentru hale – Decitex Ro Oradea

Compania Decitex a fost fondata in anul 2000 de catre Guillaume Leymonerie si este specializata in dezvoltarea, crearea si inovarea textilelor. Este compania cu a doua cea mai mare baza de clienti din industria microfibrelor.

In 2005 Decitex a creat in Romania Decitex Ro, in colaborare cu marca de textile Aura. Primul centru Decitex Ro a fost creat in Oradea iar al doilea centru romanesc, a fost inceput in 2016.

Acest proiect are ca scop cresterea capacitatii de productie cu peste 300%.

Noua cladire nu este o simpla fabrica, echipa Decitex insusindu-si mai multe provocari pentru a crea o cladire cu adevarat speciala. Astfel ca, noua fabrica Decitex a fost proiectata tinand cont de urmatoarele planuri:

 • Fabrica va respecta mediul inconjurator prin materialele alese pentru costructie si izolarea termica a acoperisului folosind un sistem tip panouri sandwich si trape de fum pentru hale.
 • Control termic integrat in pardoseala si aer conditionat automatizat pentru fiecare incapere a fabricii in functie de activitatea desfasurata.
 • Iluminat prin inductie pentru zona de productie menit sa ofere lumina similara cu cea naturala 24 de ore pe zi.
 • Spatii de lucru concepute pentru persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
 • Gradina cu legume pentru relaxare si consum sezonier al legumelor de catre angajati.
Trape de fum, desfumare, trape de fum pentru hale, trape de fum verticale, trape de fum Bucuresti, Trape de fum Orade, Trape de fum Cluj Napoca, Trape de fum Bacau, Trape de fum Timisoara, Trape de fum automate, trape de fum cu ventilatie, desfumare si ventilatie, trape de fum desfumare

Tocmai pentru ca se gandesc la angajatii lor si vor sa ii protejeze si sa le ofere un mediu de lucru sigur, Decitex Ro a achizitionat de la KADRA 6 trape de fum pentru hale cu montaj pe acoperis.

Cele 6 trape de fum pentru hale au o baza termoizolata din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla si talpa cutata pentru montaj pe acoperis realizat din panouri sandwich.

Astfel, cele 6 trape de fum pentru hale nu ofera doar o solutie pentru siguranta angajatilor si inlaturarea fumului dar si o solutie pentru scaderea costurilor  de energie electrica, utilizand lumina naturala transmisa prin cupola de policarbonat termoformat a  trapei.  .

Este bine cunoscut faptul ca pierderile umane intr-un incendiu sunt cauzate in principal de intoxicatia cu fum, 87% dintre persoanele prinse intr-un incendiu isi pierd viata in primele 5 minute din cauza fumului.

Tocmai din aceasta cauza, instalarea de trape de fum pentru hale sau sisteme de desfumare este imperios necesara pentru orice cladire si de asemenea, implementata prin lege.

De asemenea, pentru a nu crea un efect de sera si a nu permite acumularea de caldura in zonele inalte ale cladirii, trapele sunt furnizate cu policarbonat celular  termoformat, grosime  16 mm.

Acest lucru garanteaza ca temperatura ramane constanta in orice incapere iar angajatii si cladirea vor fi protejate de caldura si pericole.

Sistemul de trape de fum pentru hale oferit de KADRA este certificat conform EN 12101 – 2 cu marcaj CE.

De asemenea, sistemul de trape de fum pentru hale este conform standardelor IGSU (Inspectoratul General Pentru Situatii de Urgenta), facilitand obtinarea rapida a aprobarii de functionare.

Trapele de fum respecta normativul european de protectie la incendiu EN 12101 -2

1 răspunde
 1. Catalin Popa
  Catalin Popa says:

  Buna ziua. Sub absolut nicio forma Decitex Ro (Decitex Romania) NU a fost “in colaborare cu marca de textile Aura”!!! Decitex dezvolta propriile microfibre, unele din cele mai performante si mai premiate din lume, fiind capabile sa dezinfecteze doar cu apa in mediul spitalicesc sau avand incorporat zat de cafea in microfibra inca din procesul de filare. Pentru ca Aura (fost furnizor Decitex Ro ptr un accesoriu) pare lipsita de originalitate, ginerele patronului a creat firma Decitex Plus si a inregistrat ca sait domeniul Decitex.ro. Doar atat.
  De altfel, Decitex RO urmeaza sa inceapa in aceasta luna construirea celei de-a doua fabrici, tot la Oradea.

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *