Sistem uși glisante automate pentru clinica Opthmax din Ploiești, mentenanță uși medicale

Sistem uși glisante automate pentru noua clinică Opthamax din Ploiești

Cea mai noua clinică de oftalmologie din Ploiești are uși specializate (sistem uși glisante automate, uși rezistente la foc, uși semietanșe) de la KADRA.

Echipele noastre au montat mai multe tipuri de uși pentru o construcție nouă în care vor fi oferite servicii medicale specializate în domeniul oftalmologic pentru prahoveni.

Ophtamax este una dintre cele mai renumite clinici de oftalmologie din județul Prahova care funcționează la standardele unui spital, oferind servicii medicale specializate, de la consultații la investigații complexe și intervenții chirurgicale. Standardele de lucru în această clinică privată sunt foarte înalte, de aici și nevoia, exprimată chiar de la început de beneficiar, de a avea în noul sediu al clinicii soluțiile cele mai potrivite și performante pentru circulația sigură și fluidă a pacienților și a personalului medical.

După identificarea nevoilor și a specificului noii construcții, specialiștii KADRA au propus un ecosistem de uși cu funcționalități adaptate fiecărei zone ale clinicii.

Astfel, pentru sistem uși glisante automate Record au fost recomandate și instalate uși pentru saloanele de scurtă vizită (2-3 ore de staționare). Acestea sunt uși cu funcție de auto-învățare, iar ajustările se fac în mod automat.

Pentru zonele ”curate” unde au loc intervenții de specialitate, au fost recomandate uși semietanșe Tormed, care asigură o igienă sporită – prin utilizarea carcasei rotunjite şi a capacelor cu şuruburi ascunse pentru a evita depunerea de praf şi particule şi pentru a facilita întreţinerea; o serie de dispozitive speciale descarcă energia electrostatică acumulată pe canaturile în mişcare, evitând astfel atragerea impurităţilor. În plus, se asigură astfel prevenirea răspândirii infecțiilor – fiind automatizată, ușa nu necesită atingere din partea medicilor sau pacienților, reducând astfel riscul de transmitere a infecțiilor nosocomiale.

Sistem uși glisante automate pentru clinica Opthmax din Ploiești (1)

Pe lângă acest sistem uși glisante automate și uși semietanșe, noua clinică are și uși rezistente la foc tot de la KADRA.

Echipele noastre au montat și usi cu functionalitate multiplă, uși HPL dublu batante, sau uși de sticlă.

Un întreg ecosistem de soluții de acces care să asigure fluxurile într-o unitate medicală la standarde europene. Un proiect reușit pentru care s-a colaborat îndeaproape cu beneficiarul care a înțeles cum să folosească mai bine expertiza KADRA și soluțiile noastre.

Ai nevoie de soluții similare pentru proiectul tău?