Rămânem activi alături de partenerii noștri și (re)construim împreună

Traversăm cu toții o perioadă dificilă, ritmul de viață, activitatea profesională, interacțiunea cu cei din jur, totul s-a schimbat în contextul pandemiei de COVID-19. Este o realitate nouă la care trebuie să ne adaptăm, dar este important să rămânem activi și optimiști, să ducem mai departe proiectele în care suntem angrenați.

Echipele KADRA sunt la datorie pe șantiere, alături de partenerii noștri care își continuă cu multă energie și dedicare activitatea. În condiții de siguranță, cu toate măsurile de precauție luate pentru securitatea lor și a celor din jur, dar activi și prezenți oricând să ofere soluția perfectă pentru nevoile colaboratorilor noștri.

Colegii noștri sunt pe șantier în București la Spitalul Universitar unde este nevoie mai mult ca niciodată de rapiditate și precizie în intervenții astfel încât activitatea medicală să se desfășoare în condiții optime, la Kaufland Pallady și pe Stadionul Arcul de Triumf, unde lucrările continuă pentru ca proiectul să fie gata pentru Campionatul European reprogramat în 2021.

Lucrăm de asemenea la Brașov, pe șantierul complexului comercial Afi Brașov dar și în Cluj la complexul rezidențial Record Park, la Mall Vivo Cluj, sau la amenajarea parking-ului Primăverii.

Ritmul lucrărilor s-a adaptat situației prezente, unele proiecte au fost amânate pentru lunile viitoare, fie din decizia investitorilor sau constructorilor, fie din cauza lipsei de marfă (fabricile italiene încă sunt închise).

În toată această perioadă, la KADRA, ne-am bazat pe stocurile pe care le aveam la dispoziție și, împreună cu rețeaua noastră de furnizori, am căutat permanent soluții ca să ne putem adapta.

Partenerii nostri italieni au început deja să anunțe deschiderea producției, și în curând vom putea livra toate solutiile KADRA pe piața din România.

Împreună ne mobilizăm să mergem mai departe, să asigurăm activitatea în parametri normali, astfel încât proiectele la care participăm să poată avansa.

Acum mai mult ca niciodată este important să fim responsabili și solidari, orice activitate care continuă să se desfășoare reprezintă un pas în plus pentru revenirea la normal, contribuind la echilibrarea ritmului economic puternic afectat de această criză.