Primul sistem de parcare cu plata cu cardul contactless din București

KADRA a instalat la Sanador primul sistem de parcare cu plata cu cardul contactless din Bucuresti. Un proiect de care era nevoie în  inima Capitalei locul în care traficul aglomerat necesită un sistem de parcare inteligent.

Nevoia unui sistem care sa permita plata cu cardul este din ce in ce mai mare intr-o perioada de trecere a orașelor către unele smart, dar și o nevoie în randul celor care vad parcarile mai mult ca pe un ajutor rapid în agitația de zi cu zi.

Plata se face prin intermediul unei case automate, plasate la ieșirea din parcare unde nu este nevoie de mai mult de 30 de secunde pentru a achita. Timpul de achitare este testat atât la Sanador, cât și la alte lucrări KADRA din țară.

Clinica Sanador a ales un sistem complex License Plate Recognition (LPR) și sigur, care sa rezolve problemele legate de securitate, pe care sistemul înlocuit nu le avea în vedere.

Parcarea aduce facilități și beneficii de ambele părți, prin acest sistem de recunoaștere al numerelor de înmatriculare, montat atât la intrarea, cât și la ieșirea din parcare.

Sisteme de parcare, parcare cu bariera, sistem parcare cu bariera

A fost găsită o soluție și pentru o bariera atipică, unde a fost montat un braț articulat  pentru limitarea înălțimii unei parcări subterane. El arată astfel și este folosit in spațiile în care înălțimea unei încăperi restrânge spațiul.

Tot sistemul este manageriat printr-un server care gestionează de la casa automata pentru plata cu cardul, până la barierele de la intrare și ieșire sau sistemul de recunoaștere a numerelor de înmatriculare.

Sanador a ridicat ștacheta în rândul companiilor care optează pentru dezvoltare și fac pași în acest sens, prin alegerea unor soluții smart pentru orașe smart, aglomerate, pași pentru siguranța parcărilor și pentru o investiție de durată.

București este acum cu 137 de locuri mai aproape de dezvoltare și de inovație.

The last comment needs to be approved.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *