Accesul in Bucharest One inspirat de
Palatul Parlamentului din Londra

 La Bucharest ONE s-au instalat usi la fel ca cele de la Palatul Parlamentului din Londra, usi rotative oferite de producatorul german Blasi, parte a grupului RECORD.

Global Worth a ales pentru a doua, cea mai inalta cladire din Bucuresti, solutii la standard foarte inalte. Pentru usile de la intrare s-a optat pentru o solutie de renume global – usi rotative automate BLASI.

Firma BLASI este recunoscuta la nivel global pentru usile oferite la proiecte de renume: Parlamentul din Londra, Berlin, Strasbourg, cladiri de birouri – More London Offices, Munich Metropolitan Office Building, aeroporturi internationale, sedii de companii (RolsRoyce, Samsung, L´Oréal) etc.  

Grupul RECORD din care face parte firma BLASI este unul dintre cei mai mari producatori globali de usi automate.

Bucharest One Usi Automate Blasi

Bucharest One – (Global Worth Tower)

La inceputul anului 2014, a fost demarata constructia unui colos al Bucurestiului. La intersectia strazilor: Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si Soseaua Pipera, Bucharest One se ridica spre cer.

Ulterior, Bucharest One si-a schimbat denumirea in Global Worth Tower.

Bucharest One, a doua cea mai inalta cladire din capitala, si-a inceput ascensiunea, avand in total 27 de etaje dintre care:

  •  3 etaje subterane
  •  1 etaj – parter
  •  23 etaje superioare din care unul tehnic

Avand 118 m, Bucharest One este a doua cea mai inalta cladire din Bucuresti, fiind intrecuta doar de Sky Tower, cladirea vecina cu 137 de metri inaltime.

blank

Photo Source: Wikipedia (Changes made)

Informatii Relevante – Bucharest One

Cladirea Bucharest One a fost conceputa pentru a oferi clientilor sai spatii de birouri de inalta calitate. Mai exact, aproximativ 60.000 de m² au fost oferiti spre inchiriere companiilor interesate.

Desigur, spatiul a fost rapid dat spre folosinta, Vodafone Romania a ales sa isi relocheze biroul in Bucharest One, intr-un spatiu de 16.000 de  semnand un contract pe 10 ani.

Alte companii care au semnat pentru un spatiu in Bucharest One au fost:

  • Huawei, cu un contract pe 5 ani pentru un spatiu mai mic fata de cei de la Vodafone, de doar 2500 de m2.
  • Firma de Avocatura NNDKP, care a inchiriat in intregime etajul 18 al cladirii Bucharest One.
  • Wipro, firma de Outsourcing
  • Mega Image, care a inchiriat o mare parte din parterul cladirii Bucharest One.

In prezent, pretul pentru un , conform birouinfo.ro, este de 16 euro// luna.

La un calcul simplu al spatiului disponibil, Bucharest One poate avea un venit anual de 2.560.000 de euro venit doar din inchirierea spatiilor de birouri. Desigur neluand in considerare negocierile si discounturile.

Pentru a facilita tranzitul autovehiculelor , Bucharest One ofera 514 locuri de parcare subterane si 124 de locuri de parcare exterioare.

2 Usi rotative automate Blasi montate la Bucharest One

Desigur, pietonii nu au fost uitati. Pentru a oferi pietonilor o cale de acces de exceptie, sigura si rapida, la Bucharest One, KADRA a montat 2 usi rotative automate Blasi K21.

Cladirea Bucharest One a fost construita la intersectia a 3 mari artere, in apropierea unei statii de metrou si cu numeroase cladiri adiacente.

Datorita acestui fapt, calea de acces trebuie sa permita intrarea controlata pentru un numar mare de persoane.

Astfel, au fost instalate 2 usi rotative automate model K21 in 2 canaturi cu diametru de 4400 mm si cu o inaltime de 2400 de mm.

Operatorul usii rotative automate a fost montat deasupra usii pentru a permite instalarea 2 extraoptiuni:

  • Perdea de aer pentru mentinerea temperaturii interioare.
  • Usa batanta integrata in canaturile usii rotative cu rol de “Break-out” in caz de urgenta. Aceasta faciliteaza evacuarea rapida si in siguranta a persoanelor din cladire.

De ce BLASI?

Usa de la intrare este cartea de vizita a unei cladiri, elementul care poate aduce un plus imaginii cladirii. Bucharest One este o cladire proiectata pentru a fi un simbol al elegantei in Bucuresti, o cladire menita sa atraga marile companii si sa inspire angajatii lor prin serviciile oferite.

In acest context, pentru intrare, era nevoie de o solutie speciala, de prestigiu. Portofoliul de lucrari BLASI, experienta de peste 40 de ani a inginerilor germani si pasiunea cu care a fost proiectata si construita fiecare usa, au fost argumentele care au condus la alegerea acestui brand.

Nu in ultimul rand, apartenenta BLASI la grupul Record este garantia unor servicii post-vanzare impecabile.