KADRA a livrat Ușa Rotativă Record – Blasi pentru Unirii View

Usa rotativa Record-Blasi – alegerea clădirii de birouri Unirii View pentru un acces rapid, silențios și modern.

De curând, am finalizat un proiect amplu și de referință pentru linia noastră de business – clădirea de birouri Unirii View, unde am montat Ușa Rotativă Record-Blasi.

Gama de Uși Rotative KADRA a constituit alegerea beneficiarului datorită calității ridicate, precum și a posibilității de customizare după cerințele arhitecului și nevoile clientului.

Usa Rotativa Record Blasi Siatec pentru Unirii View

Ușa Rotativă Record-Blasi se distinge prin design și complexitate tehnică, fiind  anodizată negru-mat, cu 4 canaturi mobile, cu automatizare îngropată și tavan de sticlă, care s-au încadrat perfect în design-ul de ansamblu al clădirii.

Construcția Usii Rotative Record în 4 canaturi cu posibilitatea operatorului îngropat i-a conferit beneficiarului libertate în personalizarea întregului proiect într-un mod inedit și extrem de practic.

Tavanul de sticlă permite luminii naturale să pătrundă în interiorul clădirii, creând o ambianță caldă și plăcută.

Usa Rotativa Record Blasi Siatec pentru Unirii View

Usa rotativa montată la Unirii View dispune de o tehnologie modernă, care îi permite să fie silențioasă în funcționare, indiferent de volumul de persoane care o tranzitează. De asemenea, fiabilitatea acestei uși, care poate fi optimizată cu ușurință în utilizare, și întreținerea foarte facilă, constituie avantaje majore pentru clădirile care au nevoie de accesul rapid al unui număr mare de oameni.

Usa Rotativa Record Blasi Siatec pentru Unirii View

Ușile Rotative Record-Blasi vor aduce întotdeauna o notă de distincție proiectului prin soluția complexă tehnică, prin materialele de foarte bună calitate, rezistente în timp, din care sunt fabricate (așa cum sunt inoxul sau bronzul), prin libertatea de alegere a dimensiunilor, dar și a materialelor cu multiple funcționalități: izolare termică și fonică, rezistență la impact, respingerea prafului, design-ul minimalist, posibilitatea de a permite luminii naturale să pătrundă în interiorul clădirii.

Usa Rotativa Record Blasi Siatec pentru Unirii View

Ușile Rotative Record-Blasi sunt comercializate de KADRA, în calitate de reprezentant oficial Record, în România, prin Linia de Business KADRA, specializată în soluții complete pentru automatizarea căilor de acces.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *