blank

Parcare Spitalul Militar Regina Maria – Brasov

Sisteme automate de parcare

Spitalul Militar Regina Maria – sistem de parcare

Parcarea multietajata de la spitalul Militar Regina Maria a fost deschisa in luna decembrie a anului 2015. Parcarea este una dintre cele mai moderne din Romania.

Parcarea

Cladirea are 7 niveluri, 4 subterane si 3 supraterane (dintre care unul este tehnic). In total au fost create 306 locuri de parcare, 39 de locuri la subsolul 4 (cel mai de jos, aflat la 12 metri in subteran), 47 de locuri la subsolul 3, 48 de locuri la subsolul 2, 48 de locuri la subsolul 1, 36 de locuri la parter, 48 de locuri la primul etaj si 40 de locuri la etajul tehnic.

Pentru persoanele cu dizabilitati sunt alocate 10 locuri. Pentru masini electrice sunt alocate 8 locuri ce ofera posibilitatea de incarcare la prize special amenajate. Parcarea ofera locuri si pentru biciclete.

Conform mytex.ro, valoarea lucrarilor la parcarea de la Militar este de 17.915.063,68 lei (inclusiv TVA), cu 5 milioane mai mica fata de valoarea estimata, iar finantarea totala de 24,33 de milioane de lei este asigurata prin Programul Operational Regional, Polul de Crestere Brasov, Primaria Brasov platind o cofinantare de 2%.

Sistemul de parcare 

Parcarea a devenit functionala pe 14 decembrie 2015. Beneficiarul lucrarii este Primaria Municipiului Brasov. Parcarea este prevazuta cu un sistem de parcare cu 3 intrari si 3 iesiri care deservesc toate cele 306 locuri de parcare

KADRA a instalat pentru aceasta parcare sistem de interfonie VoIP care ofera posibilitatea de apelare bidirectionala pentru a acorda sprijin clientilor.

Parcarea are doua case automate pregatite pentru incasare in monede si bancnote, plata cu cardul, eliberare rest in monede si bancnote.

S-a optat pentru instalarea de bariere rapide pentru trafic intens, interconectate si cu sistemul de alarma la incendiu. Parcarea detine doua displayuri pentru afisarea numarului de locuri libere atat la intrarile principale de la parter si la intrarea de pe terasa.

Sistemul de parcare de la Spitalul Militar Regina Maria este pregatit pentru implementarea solutiei long-term, pentru acces cu carduri de proximitate. Acest sistem ofera posibilitatea de a acorda abonamente riveranilor.