Usi glisante rezistente la foc

Protectie la foc

blank

Usi glisante rezistente la foc – rezistenta si robustete

KADRA utilizeaza usi glisante , in special in proiectele industriale, hale, spatii de productie, depozite. De cele mai multe ori sunt destinate sa stea in pozitia „normal deschis” si sa se inchida numai in cazul declansarii unui incendiu, ca urmare a semnalului pe care il primesc de la centrala de fum a cladirii sau de la senzori de fum independenti. In multe cazuri sunt dublate de cortine din fasii sau de usi flexibile cu deschidere rapida.  Pot fi in unul sau doua canaturi si necesita spatiu liber pe perete, pentru glisarea canaturilor in pozitia „deschis”.

Usa Rolling este solutia ideala pentru separarea spatilor de dimensiuni medii sau mari. Absenta obstacolelor de rotatie reduce la minim spatiul utilizat, prin urmare se pot folosi in depozite industriale sau comerciale si oriunde este nevoie de o usa glisanta intr-un canat sau in doua, care poate fi echipata cu motor si cu sau fara usa pietonala.

Nu exista dimensiuni standard, si datorat modularitatii constructionale, Rolling permite inchiderea diferitelor cai de comunicare si este posibila proiectarea mai multor solutii pentru a satisface toate tipurile de pereti. Disponibilitatea unei game largi de instalari, accesorii sau motorizari face posibila personalizarea usii in functie de cerintele ergonomice ale locatiei.

Alte informatii

Solicita oferta KADRA